上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.2k  14.8k

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-9 10:23 PM 發表

wataru 兄晚上好~

中出高風險,高快樂~
如果可以選擇﹐我都會選擇中出﹗除非是太危險那種便沒有辦法﹗﹗﹗:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-9 10:54 PM 發表 查看引用來源

相同的問題﹗﹗﹗
你加人﹐主動權在QQ女﹐加唔加你在QQ女話事﹐需要等QQ女上線才會知道你加佢﹐然後再決定加唔加你﹐所以這個時間是不會出現在你的LIST裡面﹗﹗﹗
Oic,完全明白了
THANK YOU  

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-9 22:56 發表 查看引用來源

如果可以選擇﹐我都會選擇中出﹗除非是太危險那種便沒有辦法﹗﹗﹗:smile_30: :smile_30:
我懶郁,比較愛口腔內射算啦~~:smile_47:

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-9 11:04 PM 發表

我懶郁,比較愛口腔內射算啦~~:smile_47:
鬼唔知咩﹗﹗﹗要D女肯才可以呀﹗﹗﹗:smile_14: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-9 23:42 發表 查看引用來源

鬼唔知咩﹗﹗﹗要D女肯才可以呀﹗﹗﹗:smile_14: :smile_13: :smile_13:
未試過唔得~~:smile_40:

但就試過,有條女朝早仲未完全瞓醒時,佢幫我含 ,之後射入佢口中,但過咗一陣,佢問你射咗喇...oh shit~~佢又繼續瞓~:smile_27:

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-10 12:02 AM 發表

未試過唔得~~:smile_40:

但就試過,有條女朝早仲未完全瞓醒時,佢幫我含 ,之後射入佢口中,但過咗一陣,佢問你射咗喇...oh shit~~佢又繼續瞓~:smile_27:
你就好啦﹗﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-10 00:07 發表 查看引用來源

你就好啦﹗﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:
唔知點解,有啲女好鬼鐘意食精~~I love it:smile_27: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-10 12:14 AM 發表

唔知點解,有啲女好鬼鐘意食精~~I love it:smile_27: :smile_47: :smile_47:
有D啦﹗唔系全部都是既﹗﹗﹗有D食過一次便話以後都唔製啦﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-2-10 00:19 發表 查看引用來源

有D啦﹗唔系全部都是既﹗﹗﹗有D食過一次便話以後都唔製啦﹗﹗﹗
我係接受唔到,佢成口都係,仲想一野車埋泥~~ :smile_27:

引用:
原帖由 ox9 於 2009-2-10 12:28 AM 發表

我係接受唔到,佢成口都係,仲想一野車埋泥~~ :smile_27:
當然啦﹗跟你分金同味嘛﹗﹗﹗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆