上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡誠徵可以保護我錫我疼我的男仕7♡♥♡

收藏  |  訂閱
738  6.9k

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-2 09:57 PM 發表 查看引用來源

我以為有用架添 :smile_13:  都想去報下名
純純搞個d仲好啦:smile_30:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-2-2 09:50 PM 發表 查看引用來源

都係一個禮拜啫
下星期番夜啦:smile_41: 禁不如5號(先頭部隊)去試左先:smile_13: 好食可再食隻:smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-2 09:57 PM 發表 查看引用來源

我以為有用架添 :smile_13:  都想去報下名
我E D咁鬼慢熱,去尼盞 SIDE GAS:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 09:56 PM 發表 查看引用來源

早d post等我逐個字打:smile_27:
我search到已經即刻post:smile_13:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-2-2 09:53 PM 發表 查看引用來源

果D邊識到人架:smile_45: 散場都唔會搵架啦
我去過一次:smile_13: 不過唔係太協調:smile_42: d男仔俾左入會費,想識d有經濟能力女仔多,年紀通常好大:smile_13: 最窮係我啦:smile_27:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 10:00 PM 發表 查看引用來源

下星期番夜啦:smile_41: 禁不如5號(先頭部隊)去試左先:smile_13: 好食可再食隻:smile_30:
都好喎:smile_40:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-2-2 10:01 PM 發表 查看引用來源

我E D咁鬼慢熱,去尼盞 SIDE GAS:smile_13:
咁又係....:smile_24:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-2-2 09:59 PM 發表 查看引用來源

純純搞個d仲好啦:smile_30:
我果d係一班friend禁一齊去玩,你們有意思自己可以再約,亦可以等我下次再約你們,自然d,無禁唐突:smile_13: 有時間瞭解下喜好先:smile_34:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 10:04 PM 發表 查看引用來源

我去過一次:smile_13: 不過唔係太協調:smile_42: d男仔俾左入會費,想識d有經濟能力女仔多,年紀通常好大:smile_13: 最窮係我啦:smile_27:
即係唔岩我去啦 :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆