上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【163】

收藏  |  訂閱
743  4.9k

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2008-12-30 12:06 PM 發表

搵到食GA...無本生利....
唔系唔個反:smile_27:
我鐘意用雙手黎揾食﹐honest work:smile_34:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-12-30 12:08 PM 發表 查看引用來源

German Shepherd:smile_38:
仲要系勁肥:smile_27:
GERMAN SHEPHERD.....
我個FD 係HK 有幫人搞繁殖..........
佢話純重都要30個

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2008-12-30 12:08 PM 發表

有一次我去 婚紗SHOW, 見到有只芝娃娃著住婚紗 好得意,
走去摸佢, 結果比佢咬....仲要係到比佢吠, 加上流血...
嗚....之後我就好怕狗LU
D chiwawa系咁正系會中心於個owner:smile_38:
對外人會咁由其系大件個佢果D:smile_30:

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2008-12-30 12:02 發表 查看引用來源

10 個 10個都話唔值得, 我點會唔動搖啊...佢都冇再搵我
以妳的情況來睇, 其實係要放手的.
但如果唔死心咪爭過囉.

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2008-12-30 12:12 PM 發表

GERMAN SHEPHERD.....
我個FD 係HK 有幫人搞繁殖..........
佢話純重都要30個
咩30個:smile_38:
30個飯盒呀:smile_30:
定系飯桶30個:smile_38:

食野勁:smile_43: :smile_43: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-12-30 12:11 PM 發表 查看引用來源

唔系唔個反:smile_27:
我鐘意用雙手黎揾食﹐honest work:smile_34:
咁有係..都係要講機遇同自向,
有D 人想學都冇天份....
有D 人有天份又唔想學

引用:
原帖由 kittyxbeanscat 於 2008-12-30 12:16 PM 發表

咁有係..都係要講機遇同自向,
有D 人想學都冇天份....
有D 人有天份又唔想學
我系第二樣:smile_44:
加多個懶:smile_38:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-12-30 12:12 PM 發表 查看引用來源

D chiwawa系咁正系會中心於個owner:smile_38:
對外人會咁由其系大件個佢果D:smile_30:
我橫睇點睇都係大件過佢個D 啦.....
我細件過佢我真係要人道毀滅啦

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2008-12-30 12:12 PM 發表 查看引用來源

以妳的情況來睇, 其實係要放手的.
但如果唔死心咪爭過囉.
點爭WOR...人地只不過當我係後備,
幾心痛既大話我都要扮接受,
咁辛苦, 我都係放手算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆