上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
736  6.8k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:36 PM 發表 查看引用來源

唔係好難姐

上次你咪請過我食
你記得就好啦...:smile_13: 今次仲唔輪到你.....:smile_34:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:37 PM 發表 查看引用來源

搭錯線呀

嘟...嘟...嘟...嘟...嘟...
或者搭多件豬頭骨~~:smile_40: :smile_46:

你有無搭通天地線...收下風.....:smile_44:
幾時政府開倉.....:smile_13:
接濟顏妹呢個窮人~~:smile_24:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:38 PM 發表 查看引用來源

係呀.........不過,好多人未見到我就閃之馬
顏妹係度....:smile_35: 仇兄幾時派~~$~~ar??

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:47 PM 發表 查看引用來源

你唔好同蝸牛比丫

又話顏妹笨.~~~:') :') :') 去話比阿媽知~~:') :')

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:48 PM 發表 查看引用來源

任食火鍋,你去到重有儀態咩

唔帶呀
...........very sad~~

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:53 PM 發表 查看引用來源

穆斯林餐廳丫

好正架
係印度餐廳黎噃....:smile_14:
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=9163
係咪呢間丫........:smile_38:
不過..睇完圖都唔知係邊~~~:smile_40: 有機會去試下~~~

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:49 PM 發表 查看引用來源

你會點樣檢討呢
:smile_04:你話呢??

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:54 PM 發表 查看引用來源

順便睇埋上上一個

或者,上上上一個
噢...嗯...比你識穿添~~~ 速閃~~:smile_43: :smile_43: :smile_43:

晚安:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-6 02:55 PM 發表 查看引用來源

唔好話你無誠意

籍口
人窮志短~~~

食住薄餅先.....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆