上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)11

收藏  |  訂閱
742  19.1k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-17 02:13 AM 發表 查看引用來源

我 地 都 可 以 參 加 你 果 邊 D 活 動 架 嘛.......係 咪?????(  覆 埋  PM 添  )
咪係囉, 一早講左叫佢搞, 咪可以見囉, 成日講到好似永別咁...大吉利事:smile_45:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-17 02:39 AM 發表 查看引用來源

新女????:smile_47: .....我 代 表 全 體  男 性 會 員 流 下 口 水............
佢個肚中有一個添:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-17 02:17 AM 發表 查看引用來源

之前 有 見 你 地 邊 邊..... ???仲 唔 係 你 搞????
我同司妹講左十萬九千次, 活動目的唔同, 佢死都要覺得自己有問題, 我都幫佢唔到:smile_27:
都唔係佢問題:smile_45:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-17 02:30 AM 發表 查看引用來源

人 之 初....性 本 善......性 相 近.....習 相 遠............哈哈.........我 呢  叫 咩 呢????? 好 傻 好 天 真  掛????
你唔好咁夜瞓啦, 開始語無倫次:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-17 11:03 AM 發表 查看引用來源

佢個肚中有一個添:smile_30: :smile_30:
早晨ar~:smile_38:  
但係佢唔合入會資格~:smile_44:
我就合呢...:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-17 03:16 發表 查看引用來源
由今日(2008年12月17日)起,女性會員入會年齡調整為 28周歲以上(含28) .......當然....本會(長)保留有最後解釋和決定權.......
好採我咩都唔係,係拿正牌吹水:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-17 11:05 發表 查看引用來源

我同司妹講左十萬九千次, 活動目的唔同, 佢死都要覺得自己有問題, 我都幫佢唔到:smile_27:
都唔係佢問題:smile_45:
我知道啦,暫時我搞活動住:smile_13:

Hello 拿正牌吹水司妹

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-17 11:46 發表 查看引用來源
Hello 拿正牌吹水司妹
你地批准我先吹,win win 雙嬴:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆