上一頁下一頁
發新話題

~姣婆村12/20姣婆同姣迎聖誕之@火雞飯局&@狂飲之夜!~(己公布名單及節目預告)

收藏  |  訂閱
345  4.4k

我個friend個場果到! 我好很定有人又少一撻地方去!

引用:
原帖由 姣婆三號 於 2008-12-19 11:17 PM 發表 查看引用來源

一路食一路睇人妻
朋友妻,咪走雞:smile_14:

引用:
原帖由 ringo076 於 2008-12-19 10:10 PM 發表 查看引用來源
幫你插多一嘢先...:smile_38:
同意插多村長一嘢...:smile_38:

返深圳最實際 :smile_15:

引用:
原帖由 影分身076 於 2008-12-19 11:30 PM 發表 查看引用來源

朋友妻,咪走雞:smile_14:
唔系,只系見到D北佬拖住D好索既人妻:smile_22: ,甘我地咪色迷迷望下囉:smile_42:
一朵鮮花插在牛糞上,只可遠觀而不可褻玩,可惜可惜:smile_39:

睇你都係好日都唔去一次架拉! :smile_15:

引用:
原帖由 姣婆三號 於 2008-12-19 11:34 PM 發表 查看引用來源

唔系,只系見到D北佬拖住D好索既人妻:smile_22: ,甘我地咪色迷迷望下囉:smile_42:
一朵鮮花插在牛糞上,只可遠觀而不可褻玩,可惜可惜:smile_39:
又唔使咁灰既,你咁靚仔又大隻,唔使驚無靚女埋身喎...

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-12-19 08:54 AM 發表 查看引用來源

鬼叫你夠姣咩
所以今個禮拜謝絕發姣:smile_44:
引用:
原帖由 姣婆三號 於 2008-12-19 11:16 PM 發表 查看引用來源

難以致信:smile_38: :smile_38:
係難以置信呀,串人都學兩句中文先串啦,柒頭大佬:smile_30:

偷影筆有, 袋袋有, 人仔你有, 左腦有, 右腦有, 朋友仔有, 草鞋有... 準備出發! :smile_15:

引用:
原帖由 ringo076 於 2008-12-19 10:10 PM 發表 查看引用來源
幫你插多一嘢先...:smile_38:
拮你屎忽:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆