上一頁下一頁
發新話題

[財財] 11月29日有Party

收藏  |  訂閱
461  4.2k

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-1 11:33 AM 發表 查看引用來源

就係,老人家應該早睡早起架嘛
真系要講句...................CEO,你變咗啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-1 11:36 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻,有無大床送架:smile_30: :smile_30: :smile_30:
飲天光, 你仲要張床黎仲咩? :smile_30:

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2008-12-1 11:33 AM 發表 查看引用來源

今日 ON NIGHT :smile_30: :smile_30:
OH NO..............放假通知我,一齊去NDS:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 11:34 AM 發表 查看引用來源

咁13號一定要book定房等你!
13號有咩牌頭PARTY:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 11:37 AM 發表 查看引用來源

醉咗..............可以去抖陣嘛:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-12-1 11:39 AM 發表 查看引用來源

13號有咩牌頭PARTY:smile_38: :smile_38:
咩都好啦! 預祝聖誕囉! :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 11:37 AM 發表

為你好咋,等你地飲醉左有得小休片刻

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-12-1 11:42 AM 發表 查看引用來源

為你好咋,等你地飲醉左有得小休片刻
唔好忘記我屋企喺邊度! :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2008-12-1 11:36 AM 發表

我玩下.....都中3,4 杯  :smile_27:
已經幾好架啦

引用:
原帖由 恭喜財財 於 2008-12-1 11:43 AM 發表

唔好忘記我屋企喺邊度! :smile_44: :smile_44:  
驚你連返上去都無力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆