上一頁下一頁
發新話題

我娶女, 一定要處女..

收藏  |  訂閱
326  15.7k

引用:
原帖由 xyz6363 於 2008-12-15 11:34 AM 發表 查看引用來源

你條lun樣都唔尊重好多人...

1. 你唔尊重我.
2. 你唔尊重低能既人,
3. 你唔尊重係處女既人,
4. 你唔尊重支持言論自由既人..

我比你好好多.
我地只係唔尊重你 :smile_45:
由始至終 我地跟本冇話過處女有咩唔好
仲有歧視人果個係你 !!!:smile_38:
你成日都講非處女既女性成日同ex玩咩毒龍鑽
果d人又冇同你講過佢d生活
你又何來知道呀
都係  睇少啲X級片 專心讀書 努力上進啦

引用:
原帖由 Kelly_Li 於 2008-12-15 02:56 PM 發表 查看引用來源

中一小朋友,年紀大過你的姐姐就是"中女"?? 請問 "中女" 何解??

你口口聲聲說尊重女性,其實你知道什麼叫 "尊重"?? 你評論所有非處女就是罪人??
你沒從沒有尊重過社會上的女性,當中包括 妓女 及 "中女",你沒有任何資格去評論一些性工作者。
請你小心說話,你可討論,但不要去評擊社會上任何年齡、從事任何工作的女性。

以下問題:
你說,女人做愛一百幾十次都沒感覺了!
問: 即使你娶了處女,當她與你做愛一百幾十次,正如你所講,鬆了、相方都沒感覺,怎麼辦??

你說,你對中女沒快感。
問: 當你結婚後,過了十年八載,對方年紀大了,成了中女,那你沒快感,又怎麼辦??
好過連處女都未扑過啦

如果係我自己同條女做到鬆了就冇所謂啦

因為係同自己做到鬆:smile_38:

係咪你老公同你一齊果陣扑野你老公發覺你好鬆呀:smile_30:

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-15 02:39 PM 發表 查看引用來源

我可以好肯定咁講句,我又始至終都無睇唔起,或者歧視社會上o既低能人仕。我唔清楚何解你可以無憑無據o既情況之下,將呢個莫須有罪名加諸響我身上。唔知閣下係咪姓 "屈"?
你又知人姓 "屈"? :smile_41:
唔知閣下係咪姓屎呢:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-15 03:00 PM 發表 查看引用來源

你呢條 thread 已經黎到第 19 頁,你可以由頭翻睇一次,話你低能o既係咪唯獨是我一個?如果唔係的話,點解你係都要針對我黎反駁?其他人都話你係低能,你做咩唔去反駁佢地?
人如其名:smile_30:

引用:
原帖由 Kelly_Li 於 2008-12-15 03:11 PM 發表 查看引用來源

同意!有男人明知對方是技女都去愛,最後更知道對方染上了愛滋病,也繼續去愛,即使受盡所有人的壓力和反對。
真愛是凌駕於肉體上,若你與一個處女一起多年,並計劃結婚,但突然意外發生,她變了坦換 或 植物人 或 要做切除子宮手術等....
你會繼續去愛她? 還是以你所說 "愛= 選擇"??
係咪講緊你自己呀:smile_30: :smile_46:

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-15 10:49 AM 發表 查看引用來源
阿 xyz, 我唔想再同你鬧黎鬧去, 平心而論, 你真係覺得自己有尊重過女性咩?你咁耐以黎 d 言論都無任何得失女性o既地方?你諗清楚先好講 !

就以之前有位 Kelly Li o既女網友, 你話人地係咪被你估中左唔係處,你用說 ...
可能真係估中左呀 :smile_46:

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-15 09:35 AM 發表 查看引用來源
To Dear 大版主:

我覺得呢條 thread 已經無任何討論,或存在價值可言,繼續發展落去都只會釀成粗暴兼低俗的謾罵和抗辯,懇請閣下考慮將此 thread 關門大吉,謝謝 !
無任何討論你咪入黎囉
咁你仲入黎做咩呀:smile_19:
無任何討論又關你事:smile_35:
所以咪話你係傻仔囉:smile_46:

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-15 09:35 AM 發表 查看引用來源
To Dear 大版主:

我覺得呢條 thread 已經無任何討論,或存在價值可言,繼續發展落去都只會釀成粗暴兼低俗的謾罵和抗辯,懇請閣下考慮將此 thread 關門大吉,謝謝 !

天下生

唔係 " thread "  係 topic

引用:
原帖由 全職賭精才子 於 2008-12-16 12:15 AM 發表 查看引用來源

無任何討論你咪入黎囉
咁你仲入黎做咩呀:smile_19:
無任何討論又關你事:smile_35:
所以咪話你係傻仔囉:smile_46:
辯論也需要完結的 :smile_42:

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-15 09:30 AM 發表 查看引用來源
陷家產,我父母仲健在,你點樣話我都無問題,無啦啦拉埋佢地落水做乜撚野?

死仆街做處男做到懵撚左呀?你繼續打飛機啦,遲早賓周斷 !

你講野有乜野 point?一味淨係識得話我傻仔,無腦,收皮。。。咁樣就可以反駁到人地對你o既嫌疑?咪咁撚天真,我 level 一定比你高 !

仲有,之前你咪扮晒專家,係咁同我講電腦 IP,點呀?做咩今次唔繼續講?無料就係無料,一舊屎生出黎就註定係一舊屎 !
我知啦
可能你父母話將來娶老婆唔洗介意係咪處女
係咪你母親話自己都唔係處女你父親都唔介意呀:smile_46:
因為時代唔同啦:smile_35:
所以叫學佢地咁呀
叔叔唔好咁嬲呀
我估下咋:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆