上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡140♡~其他星座都歡迎架♡~

收藏  |  訂閱
742  5.2k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-11-9 10:44 PM 發表 查看引用來源

講錯少少喇

首先...其實你都係一名靚仔..

第二...其實你有錢..

第三...我見好多MK喎..佢地唔通真係好有錢咩..
2樣你都估錯哂:smile_19:衣著mk唔代表冇錢

我識大把fd...背紋條龍..心口紋老虎

但係佢地開公司,開車行,架alphard都50幾萬:smile_35:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-11-9 10:44 PM 發表 查看引用來源

差唔多啦...高級少少叫club
吓...點分架...即係比較多d鬼仔去玩果d:smile_41:

引用:
原帖由 晴- 於 2008-11-9 10:45 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 甘易氹嘅..好可愛呀:smile_40:
係你氹,我至咁易氹!:smile_40:
百幾個排住隊氹我,我都唔理佢地呀!:smile_30:

引用:
原帖由 anguschan0425 於 2008-11-9 10:46 PM 發表 查看引用來源

我覺得去bar飲酒都係同自己fd玩好d!
有d女仔有背景,溝錯就麻煩!:smile_40:
咪就係...唉...我覺得真係 0徒氣....

見有d仔走埋去同d女dance  都唔知人地本身係咪識得 定 真係陌生男子..

我唔敢呀 驚比人打 點知人地有冇仔睇住..

引用:
原帖由 晴- 於 2008-11-9 10:48 PM 發表 查看引用來源
吓...點分架...即係比較多d鬼仔去玩果d:smile_41:
有show睇果d:smile_35:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-11-9 10:49 PM 發表 查看引用來源

咪就係...唉...我覺得真係 0徒氣....

見有d仔走埋去同d女dance  都唔知人地本身係咪識得 定 真係陌生男子..

我唔敢呀 驚比人打 點知人地有冇仔睇住..
所以我剩係落bar..

介錯女都唔驚

引用:
原帖由 chan79311 於 2008-11-9 10:46 PM 發表 查看引用來源
咁夜仲係到0既....
玩多陣我都要走架喇

引用:
原帖由 晴- 於 2008-11-9 10:48 PM 發表 查看引用來源
入到去睇wine list,貴過人咪叫高級囉!:smile_30:

回覆 287# 的帖子

隻腳仔仲痛唔痛呀...

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-11-9 10:49 PM 發表 查看引用來源

所以我剩係落bar..

介錯女都唔驚
我唔介女!比仔介多d!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆