上一頁下一頁
發新話題

終於同老公玩到震蛋喇(P.19有新野)

收藏  |  訂閱
457  98.2k

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-25 11:47 PM 發表 查看引用來源

你真係講得無錯, 我地有分享架~~
佢見我咁high, 流晒s白色西汁出黎, 咪係度猛啜lor, 啜到咁上下, 我就忍唔住要佢插我, 佢插我果陣, 我同佢講: " 老公, 好舒服," 佢加多二錢肉緊再插, 就忍唔住要射喇, 我feel到佢射 ...
鍾意既咪享受囉,唔鍾意嗰d咪覺得佢污穢囉:smile_38:

真係玩得開心:smile_40:

引用:
原帖由 leungp90 於 2008-10-25 11:58 PM 發表 查看引用來源
你o地就好啦!我老婆點都唔制唔玩.:')
我老公都唔肯架, 不過我sell佢咋

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-26 12:09 AM 發表 查看引用來源

我老公都唔肯架, 不過我sell佢咋
呢個時間妳老公做緊d乜.....:smile_38:
冇睇到妳上網:smile_41:

引用:
原帖由 unclelou 於 2008-10-26 12:12 AM 發表 查看引用來源

呢個時間妳老公做緊d乜.....:smile_38:
冇睇到妳上網:smile_41:
佢睇緊電視, 我唔睇, 咪上一陣lor, 就off la la, 要去侍寢

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-26 12:14 AM 發表 查看引用來源

佢睇緊電視, 我唔睇, 咪上一陣lor, 就off la la, 要去侍寢
妳又想要咁播.....:smile_47:
玩得開心d啦..... :smile_15: :smile_04:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-26 12:14 AM 發表 查看引用來源

佢就正啦....妳咁好玩~~ 第一次同你傾~ 你好呀

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-10-26 12:51 AM 發表 查看引用來源

佢就正啦....妳咁好玩~~ 第一次同你傾~ 你好呀
你好

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-26 01:00 AM 發表 查看引用來源

你好
仲未要去同你honey 玩咩~~~hehe

引用:
原帖由 smartboy169 於 2008-10-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

仲未要去同你honey 玩咩~~~hehe
去喇, 再傾啦:smile_15: :smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆