上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了......[重新編輯--阿麗、阿貞、蘇女]

收藏  |  訂閱
454  38.1k

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-24 18:26 發表 查看引用來源

哎......係呀.......好舒服啊......... :smile_47:
等我摸下你條嘢有冇硬到先?:smile_41:
咦?唔係吖?都幾有份量噃!:smile_14:
下次話俾我聽有幾長吖!:smile_30:
我走啦! ...
抹干淨啲呀!886:smile_15:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-24 18:26 發表 查看引用來源

哎......係呀.......好舒服啊......... :smile_47:
等我摸下你條嘢有冇硬到先?:smile_41:
咦?唔係吖?都幾有份量噃!:smile_14:
下次話俾我聽有幾長吖!:smile_30:
我走啦! ...
我都話我條脷有番咁上吓功夫仔o架啦!

我都走啦!!:smile_15:
我都要去抹吓啲口水呀!:smile_47:

Thank You For Sharing

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-24 05:45 PM 發表 查看引用來源

你冇理由去睇文藝片,之後話唔好睇,因為唔好笑家嘛!:smile_34:
專業分析、理解獨特!
呢啲唔係一般年輕人做得到嘅!:smile_14:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-24 05:47 PM 發表 查看引用來源

嗱!heheha~~睇到未呀!
嘻~~咁就差唔多!
係你啲精液味呀!傻瓜!
係?咁奇怪?:smile_41:
我嘅性感女神!唔知其他男人係咪咁嘅味呢?:smile_04:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-10-24 23:12 發表 查看引用來源

專業分析、理解獨特!
呢啲唔係一般年輕人做得到嘅!:smile_14:
多謝讚賞!:smile_15:
都係小小見解啫!:smile_35:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-10-24 11:15 PM 發表 查看引用來源

係?咁奇怪?:smile_41:
我嘅性感女神!唔知其他男人係咪咁嘅味呢?:smile_04:
我唔知呀!:smile_41:
我淨係聞過同含過你啲精液咋!:smile_44:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-10-25 04:35 PM 發表 查看引用來源

我唔知呀!:smile_41:
我淨係聞過同含過你啲精液咋!:smile_44:
咁妳冇幫妳舊時啲男友含鳩嘅咩?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-10-24 06:34 PM 發表 查看引用來源

我都話我條脷有番咁上吓功夫仔o架啦!
抺乾淨啦~~
你條脷真係好犀利呀!:smile_14:
乃到人哋兩粒奶頭硬哂啦~~:smile_27:
快啲.......再揸我.......啜我........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆