上一頁下一頁
發新話題

23/9星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
916  14.3k

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-15 09:04 PM 發表 查看引用來源

咁啱呀,
你同萬仔約左一齊架:smile_27:
話分手就分手 , 甘兒戲 , 甘既關係好難稱得上男女朋友 , 最多都係叫拍散拖。:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-9-15 09:07 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗玩到咁大呀:smile_19:.....老師
唉...佢又黎料:smile_39:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-15 07:11 PM 發表 查看引用來源

我都服左佢,超人都冇佢咁勁:smile_30:
我唔係勁,:smile_35:
係我鐘意飲酒,:smile_13:
所以呃人陪下我姐

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-15 09:08 PM 發表 查看引用來源

話分手就分手 , 甘兒戲 , 甘既關係好難稱得上男女朋友 , 最多都係叫拍散拖。:smile_44: :smile_44:
你知唔知我地講緊乜呀.....:smile_45:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-15 09:09 PM 發表 查看引用來源

我唔係勁,:smile_35:
係我鐘意飲酒,:smile_13:
所以呃人陪下我姐  
人地就係好色鬼,你就係酒鬼:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-15 08:59 PM 發表 查看引用來源

係 2008 年 9 月 15 日 下午 7:43 分 , 萬仔曾經係 D 台作出以上豪言莊語 , 今次我要將萬仔呢段說話作為我既簽名檔 , 等萬仔一上 D 台就記得佢曾經講過呢番說話。

萬仔 , 大家都係成年人 , 一定明白乜野叫反 ...
大力支持老師咁做!!!!:smile_34:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-15 09:08 PM 發表 查看引用來源

唉...佢又黎料:smile_39:
老師係咁傢啦

引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-9-15 09:07 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗玩到咁大呀:smile_19:.....老師
萬仔記性差 , 我都係幫佢 , 等佢記得自己講過 D 乜野姐 ! :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-15 09:11 PM 發表 查看引用來源

人地就係好色鬼,你就係酒鬼:smile_30: :smile_30:
你依家先知呀!!!:smile_04:
我史妹蘭差唔飲得!
吹咩:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-15 09:12 PM 發表 查看引用來源

大力支持老師咁做!!!!:smile_34:
不論前因後果 , 做男人都唔可以講呢 D 說話架 ! :smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆