上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

西門佢放埋今日掛,佢好似話放4日咖,真係吊到唔停得手=.=

佢24号返了hk..25号返了上來...然後..我地3條友又飲過....:smile_42:

引用:
原帖由 rookie1997 於 2008-8-27 12:39 AM 發表
西門佢放埋今日掛,佢好似話放4日咖,真係吊到唔停得手=.=
邊似得你有住家菜呀!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-26 09:34 PM 發表

係喎........你係呀雄喎

我邊有你咁精靈丫
之唔係, 你真係要請個人幫下你手啦!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-27 12:44 AM 發表

邊似得你有住家菜呀!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
我都成個星期無食住家菜啦-00-

引用:
原帖由 yung712 於 2008-8-27 12:42 AM 發表
佢24号返了hk..25号返了上來...然後..我地3條友又飲過....:smile_42:
你都玩左好多日喎:smile_14:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-27 12:44 AM 發表

住家菜........好丫

我都鐘意食

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-26 09:37 PM 發表

唔通你遇過!   
你冇睇警訊既咩, 警察叔叔話唔好亂信陌生人呀, 好危險架!!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-27 12:45 AM 發表

之唔係, 你真係要請個人幫下你手啦!!!!!:smile_30: :smile_30:
好呀..........你係咪黎應徽姐

填左方未呀

記唔記得,人事部係邊呀

引用:
原帖由 rookie1997 於 2008-8-27 12:46 AM 發表

我都成個星期無食住家菜啦-00-
下........咁慘......飢緊七日

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆