上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.9k

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-8-22 08:27 PM 發表
我而家都同你地係到玩緊3p啦,不個係個綱到玩姐
我未走喎...

回覆 281# 的帖子

吓..............姐係點

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-8-22 08:19 PM 發表
佢條女真係好愛他.......................
嗰次條𡃁仔喺甘灌條女飲啤酒呀!條女醉到pair pair夫,我本來覺得甘好似唔係幾好,但條𡃁仔話唔怕係甘叫我上,嗰刻我慾火焚身,咪上咗囉!

回覆 283# 的帖子

有d甘既男朋友真係no good

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-22 08:36 PM 發表

嗰次條𡃁仔喺甘灌條女飲啤酒呀!條女醉到pair pair夫,我本來覺得甘好似唔係幾好,但條𡃁仔話唔怕係甘叫我上,嗰刻我慾火焚身,咪上咗囉!
即醉左而做?咁都得??

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-8-22 08:27 PM 發表
我而家都同你地係到玩緊3p啦,不個係個綱到玩姐
咁都叫3P??HAHA......
4P添啦.

飽晒啦,,,,,,,,樓主:smile_30:

樓主加油:smile_47:

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-22 20:18 發表

一皮嘢之嘛!不過依家啲𡃁仔價值觀好怪,俾條女人屌都得。
抵呀, 一皮野, 又唔係唔還, 只係遲D還, 仲有女比係執佢一鑊, GOOD :smile_04:

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-22 08:36 PM 發表

唔講其他無謂嘢勒!講返澳門之旅。

澳門偷情記(三)

話說我射到A一面都係「白汁」重未心足,我襯未軟就隊返條嘢入佢個咀度,叫佢幫我啜埋啲精出嚟。A俾我玩到乜嘢尊嚴都無晒,佢張口就狂啜我個大龜頭,唔駛一陣,我剩餘响輸精管嘅汁液都俾佢啜埋出嚟,佢重「咕嚕」一聲吞埋入肚。

跟住我哋梗係嚟個鴛鴦戲水。我好温柔甘同佢洗淨塊面,然後你幫下我洗我幫下你抹,傾下計調笑下甘又搞咗半粒鍾。我問佢用乜嘢籍口厄佢老公失踪一晚,點知佢話原來佢老公呢兩日都返咗上海做嘢,佢老公跟本唔會知個老婆唔响屋企囉!

沖完涼,我哋就上床睇下電視。電視正做緊套韓片,韓片不嬲都好Q悶嘛!但A鍾意睇就唯有就下佢。

套嘢喺孫藝珍同裴勇進做嘅,講有夫之婦同有婦之夫偷食嘅故仔,我心諗唔係甘啱呀?做俾我哋睇呀?套片內容唔講嘞,有興趣你哋自己睇。不過套嘢有幾幕牀戲幾勁幾露骨,A睇到捏到我隻手實一實,重成個人俟晒落我度,俟下擦下我下面又開始硬嘞!

「睇佢哋做有乜引?我哋自己做重好啦!」我攬住佢係甘搓佢對雞包仔。但A不斷掙扎,佢話:「咪手多多啦!俾我睇埋套戲先。」

「妳唔駛理我,妳有妳睇,我有我做嘢!」我捐入被裡面,擘開佢雙腳,將個嘴哄埋佢妹妹度,開始幫佢乃西。

起先佢無乜反應,點知佢將我個頭越夾越實,下面亦開始標水,我見狀就加多幾錢肉緊,條脷有甘入鑽甘入。與此同時套戲做完嘞!A一手扯開張被,見我好似隻狗甘服侍緊佢,佢即哈哈大笑起嚟。

呢一刻我終於可以近距離欣賞佢個gap嘞!佢隻鮑其實已經瘀瘀地色,兩塊唇都反曬出嚟,好彩嘅係裡面嘅色澤尚算鮮嫩,粒「豆豆」都幾靚,最緊要係無乜味。三十幾歲人又有甘上下性經驗,個西算keep得好嘞!

我又乃又啜,佢就典床典蓆。十幾分鐘後,我脷都酸埋,我見前戲差唔多嘞,就訖返起身,準備帶套入閘。

「喂…我有打針嫁…你…唔駛用condom啦…」吓?唔係甘燃正呀?甘咪可以玩內射?唔係甘益我呀?聽到A甘講,我細路就更硬更興奮。

我將條嘢對正佢洞口,龜頭撐開咗佢兩片肉唇,跟住就一吋一吋甘隊條周入去,嗰種俾濕潤同軟肉包圍嘅感覺,真係唔識形容。

肉貼肉嘅感覺實在太正,我隊呀隊插呀插,最後盡根一插到底,大量嘅熱精就強灌入佢老公尊用嘅子宮入面。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆