上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-13 02:09 PM 發表

無必要同呢D 一般見識的人嘈啦
IRENE 姐鍾意同我地分享之餘, 佢又享受我地咁樣挑逗佢
一切都係佢同我地之間的事ONLY

知我者"莫你也"
好朋友好朋友"

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-13 01:00 PM 發表

我本身係屬於好易濕果種....
好多時kiss一陣已經好濕
再比人摷幾摷,成條底底好快就濕晒喇
><" 好正ar" 我就黎頂唔順架Laa"
幻想緊嬌滴滴Ge Irene姐姐"
同埋好多水Ge  Irene妹妹-vv-"
真係要爆架Laa"""

我又要呀IRERE姐><
不如你PM我丫

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-13 13:00 發表

我本身係屬於好易濕果種....
好多時kiss一陣已經好濕
再比人摷幾摷,成條底底好快就濕晒喇
嘩............. 多汁水蜜桃:smile_47: :smile_47:
我鍾意呀

證明你係一個很會懂得 / 追求性愛歡樂的人

引用:
原帖由 天宮之門 於 2008-8-13 17:16 發表

知我者"莫你也"
好朋友好朋友"
不用客氣

性愛本乃平常而很個人化的事
就如食飯睡覺一樣
為何不批評飲食習慣, 作息喜好而對其他人的性愛事加諸意見 / 批評呢

Irene 姐 寫文勁得!吹水又得!講乜都得!你話吾支持点得!:smile_38:
呢d就係有經既師奶仔吸引之處拉!果d懶純情紐紐拎拎既女有時真係好難頂!
強烈支持你丫!:smile_30:

THANK YOU FOR SHARING !!

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-13 01:01 PM 發表

多謝你地支持囉
估唔到會有咁多人鍾意睇師奶仔既性事....
咁都要你o既性事吸引人先得o既

重有冇下一回-﹏-

好期待=p

故事發展到尾唔知係唔係Irene會同豪仔加埋自己個仔一齊搞呢:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆