上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-7-23 03:11 發表
e+真係唔知點好,不過聽日會同一個新識女仔出街(唔係囡囡)試下一段新既感情,可能可以好快忘記佢..就算唔得都要逼自己,因為同囡囡我知道係2個世界既人,係唔會有結果,,不過有時路過佢offiec都真係好想見下佢,最後企係到 ...
師兄:恭喜你新識到個好女仔,發展一段新感情,可能係天賜良緣呢,舊愛慢慢就會淡忘:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-7-23 12:37 發表

收到, 但越危險,越刺激.  越墮落,越快樂. 真係知易行難, 盡量小心啦, 唔係第時做咗九叔, 無料同大家分享就唔好.
師兄:多多保重,化險為夷:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 雷電彩虹 於 2008-7-25 01:16 發表
見到大家咁熱烈討論,我都嚟發表吓本人的經歷:
故事開頭同樓主嘅差不多,我一向去玩都自命瀟洒,也是留精不留情的,直至遇上佢。大獲啦!十幾年未有既戀愛感覺竟然重現。初初差不多日日捧場,而 ...
師兄:你有家庭,佢有男朋友:smile_41: :smile_41: :smile_41: ,不如講出來大家分享,可能有幫助呢

引用:
原帖由 豪豪1010 於 2008-7-23 23:49 發表
玩還玩~識番屋企就ok~啦~~小心啦c兄
師兄:多謝忠告,經已回家了

引用:
原帖由 危害分析 於 2008-7-24 01:59 發表
好一句..........回頭是岸. 留精不留情
師兄:多謝支持,留精不留情,正是我的格言,但人非草木,所以才有沉船記,哎...:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-7-23 12:31 PM 發表

思想正確. 但如真係好想見佢, 不妨上club找她, 應對你反而有幫助. 因club 是雞塲, 你自然會想到其他男人同佢.....,  慢慢就會淡.  要斷, 千奇唔好行街睇戲.
如果我搵佢,應該用一個咩既方法相處會好一d...

引用:
原帖由 1880 於 2008-7-26 01:22 AM 發表

師兄:恭喜你新識到個好女仔,發展一段新感情,可能係天賜良緣呢,舊愛慢慢就會淡忘:smile_39: :smile_39: :smile_39:  
唉ching....唔得呀做唔到,同新識既完全無果種feel......唔想哂大家時間..e+好似中左毒咁,忘記唔到佢:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-7-26 01:50 AM 發表
如果我搵佢,應該用一個咩既方法相處會好一d...
恕我直接 : 嫖客與妓女, 加上一切事只在妓院發生

一般來說,你想囡囡當你乜都得. 她們的專業是令男人開心,這種技能如加上有少少真情,令一個男人短期沉船唔奇. 你只需想辦法令自己軟着陸便可. 初期迫自己識其他女仔無乜大用,可能令你更想念她. 解铃還需繫鈴人, 男人嘅嘢, 上去見多幾次就會淡.

引用:
直至遇上佢。大獲啦!十幾年未有既戀愛感覺竟然重現。
跟我的情況差不多
引用:
原帖由 foresthill 於 2008-7-25 07:57 AM 發表

絕對正常. 我的"偉"論是否對你有用? 有地方想我補充嗎?

但請緊記club場主要都是買賣嘅場所,不要輕易相信真情.要睇運氣.
師兄,意見十分有用謝謝.
這名囡囡十分特別,她好像對錢非常安守本份. 我是跟錢銀打交道的專業人士, 人在金錢面錢的嘴臉我見盡不少. 但我絕對不覺得她有我的意圖.甚至在我暗示我可以在金錢上幫忙後她也沒有甚麼表示. 當然她有可能在放長線, 但有很多因素令我覺得不是這個情況, 尤其是現在我平時搵佢多過佢搵我.
當然,我也明白她在NC返工絕不會是為興趣. 所以我也弄不清她的心態.:smile_45:

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-7-26 01:53 發表
唉ching....唔得呀做唔到,同新識既完全無果種feel......唔想哂大家時間..e+好似中左毒咁,忘記唔到佢:smile_42: :smile_42:
師兄:你要堅持,唔好半途而癈,切勿再次沉船,否則更加痛苦,我都係過來人,分手頭兩個月係最痛苦,時常掛念佢,對其他囡囡又提唔起興趣,衹會飲悶酒,如果唔係我都唔會寫-沉船記,來舒發感情,但得到各位師兄支持和鼓勵,現在分手將近四個月,心情己平伏了很多,所以時間係可以沖淡一切,包括感情和傷悲:smile_39: :smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆