上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-6-25 06:28 PM 發表
:smile_39: 得半日假
好在你提醒我....唔係我果朝真係0係常平直接衝落黎返工....

真係爽....本身已經唔夠訓..可以訓多兩個鍾:smile_40:

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-6-25 09:50 AM 發表
7月party cancel左?:smile_41: :smile_14:
唔係...只係我懶..未得閒update....

7月5維維生日..等你!:smile_34:

路過一跳 一插 一推 一閃

Reported, Excited Party... Well Push as I wish I was there.

引用:
原帖由 cavemen 於 2008-6-26 12:38 PM 發表
Reported, Excited Party... Well Push as I wish I was there.
YOU WILL BACK...

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-6-25 06:49 PM 發表

靚女甸.. 我都唔記得我地幾時見過啦, kaka..:smile_40:  

果時太多人.. 唔知邊個打邊個. ~:smile_27:
哈哈~~~靚佬湯~~~
我同你見左面兩次到ja~~~
你唔認得我唔奇丫~~~
我係亞雀呀~~~:smile_30:

大力支持,今個星期我來,

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-26 09:27 AM 發表

唔係...只係我懶..未得閒update....

7月5維維生日..等你!:smile_34:
老友~~~~7 月5你點搞呀????:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-6-26 02:07 PM 發表

老友~~~~7 月5你點搞呀????:smile_13:
你有咩好提議先?.....如果玩crossover我都歡迎!!:smile_34:

引用:
原帖由 skyskyhung 於 2008-6-26 02:05 PM 發表
大力支持,今個星期我來,
這個星期我應該不開房喎...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆