上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-26 05:21 PM 發表

你男朋友ge fd 又知...?樓主講緊你男朋友
好混亂呀:smile_27:
呢個世界的男仔正杏家產 冇個好人ga

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-26 05:22 PM 發表

我無話你wo 你搞乜鬼
sorry 我好激動 如果你知道你條女同第二個男人上床  你就明

引用:
原帖由 淫女人 於 2008-4-26 05:23 PM 發表

sorry 我好激動 如果你知道你條同第二個男人上床  你就明
??? 講咩呀

搶人條仔呢的行為  好賤 :smile_39: :smile_39: :smile_39:  仲要同佢上埋床

引用:
原帖由 淫女人 於 2008-4-26 05:22 PM 發表

呢個世界的男仔正杏家產 冇個好人ga
你無拖埋我落水好wo:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 淫女人 於 2008-4-26 05:27 PM 發表
搶人條仔呢的行為  好賤 :smile_39: :smile_39: :smile_39:  仲要同佢上埋床
邊有唔食魚既貓呀...唔係你條仔肯既話點會成事 :smile_38:

引用:
原帖由 淫女人 於 2008-4-26 05:23 PM 發表

sorry 我好激動 如果你知道你條女同第二個男人上床  你就明
我無女朋友ga wo~:smile_30:  同邊個上床都唔理啦~:smile_30:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-26 05:27 PM 發表

你無拖埋我落水好wo:smile_38::smile_38:
唔係咩 開始個個話對人幾好幾好  到頭來  居然同一個大自己
十幾年女人上床  個女人做得佢阿媽啦

引用:
原帖由 glendale 於 2008-4-26 05:28 PM 發表

邊有唔食魚既貓呀...唔係你條仔肯既話點會成事 :smile_38:
叼佢老母臭西 個仆街 我實同佢分手

引用:
原帖由 淫女人 於 2008-4-26 05:30 PM 發表

叼佢老母臭西 個仆街 我實同佢分手
分咪分囉, 冇需要句句粗口播 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆