上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 03:56 PM 發表

我又唔係女強人!返工就梗係恤衫西褲或者裙啦................
放假我會打扮青春d啦!
:smile_40: 咁都OK WOR.
最緊要係男友仔鐘意你, 對你好
咁已經好夠LA
係唔係?

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 04:00 PM 發表
呢個年代仲規定要先愛才能有性嗎:smile_39:
除左第一頁外
左幾頁仲有update:smile_41:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-14 04:01 PM 發表

:smile_40: 咁都OK WOR.
最緊要係男友仔鐘意你, 對你好
咁已經好夠LA
係唔係?
唔通仲要講天長久咁老套!
起碼我覺得呢刻大家都開心囉..............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 02:24 PM 發表
今朝返到公司見佢同我陰陰咀咁笑!衰到死
梗係衰到死喇,佢想果樣都得到咗果樣咯。喺佢追求樓主時,要踎低扮執番d野至可以昅到樓主條肉色T-back,睇到少少樓主果d陰毛,果時真係畀樓主引鬼死架。依家又點同呀,喺樓主屋企度,有女仔同佢吹,口爆完跟住同樓主玩埋69,雙眼將樓主個小妹妹睇到清清楚楚,條脷又奶又鑽,個鼻就又索又聞,真條帝王咁嘅享受,所以第日見到樓主,諗起琴晚樓主喺床上果d銷魂蝕骨嘅嗲勁風情,想唔陰陰咀笑都幾難咯。

引用:
原帖由 tonyc0614 於 2008-4-1 06:00 PM 發表
嘩.....好假喎~~~
個故仔
你認為係真嗎?
不嬲當故仔睇.....

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 04:00 PM 發表

呢個年代仲規定要先愛才能有性嗎:smile_39:
Of course . No :smile_30:

新鮮感 , 刺激完 ,  不能每曰都是食與性 ..

咁都幾搞笑喎,不如你試吓惜 D 意搞吓佢睇吓佢有咩反應都好

回覆 #280 jickfa 的帖子

我都認同妳所講,最緊要開心,唔係就冇也人生樂趣:smile_38:

引用:
原帖由 charlizekayan 於 2008-4-14 04:09 PM 發表

你認為係真嗎?
不嬲當故仔睇.....
真唔真冇乜所謂呢?
:smile_40:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-14 04:14 PM 發表

真唔真冇乜所謂呢?
:smile_40:
我一向都覺得係真事黎架喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆