上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
737  5.7k

引用:
原帖由 cissychan123 於 2008-1-22 12:04 PM 發表

早呀~~mag豬~~早呀~~早呀~~早呀~~早呀~~早呀~~早呀~~早呀~~早呀~~早呀~~
屌那星今日先星期2jar~~~~shit~~:smile_39:
大家甘話:smile_39:
快d新年就好咯:smile_38:

係啦~~快d新年~~放大假~~
我真係好撚攰~~好想訓足7日7夜~~

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-22 11:39 AM 發表

差不多啦:smile_38: 睇心情啦:smile_42: :smile_30:
心情真係好緊要..
有時放假前後都沒咩mood開工…:smile_39:
係度同的朋友仔吹下就最好…:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-22 12:03 PM 發表

甘你就慘D:smile_27:

爆房屎:smile_38:
:smile_44: 你叫我呀???
我ok受落gar~~:smile_30:
話你知~~百佳正~~

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-22 11:56 AM 發表

我地唔係無﹐係無得開者~:smile_42:
我有呀.........開緊msn........吹緊水:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-22 12:11 PM 發表

心情真係好緊要..
你係邊個?
點解無見過你~~
速報上名來~:smile_34:

引用:
原帖由 magl 於 2008-1-22 11:43 AM 發表

我係:smile_44:
太悠又無msn係甘:smile_39:
咁我第時都多的上來同你地吹下先…:smile_30:
但公司唔俾開msn?

引用:
原帖由 magl 於 2008-1-22 12:04 PM 發表

哦哦
你5係factory假??
放5日你咪18號先返工:smile_14:
以前就係:smile_38:
係呀:smile_38: 不過如果無野做返工好過:smile_42:

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-22 12:11 PM 發表

心情真係好緊要..
對﹐多D上黎啦:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-22 12:14 PM 發表

以前就係:smile_38:
係呀:smile_38: 不過如果無野做返工好過:smile_42:
我同你過大海~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆