上一頁下一頁
發新話題

[米高@希佬@吹水@加相]1月26日星期六晚CP常平倒數仁K晚會@(#3附上美女/幼齒/人妻圖片)

收藏  |  訂閱
778  15.0k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-22 10:21 AM 發表
...無 花兄 講緊飯堂D野姐...
我知啊,所以米問有咩好食,我都流晒口水:smile_13:
好耐無同胡so佬食飯:smile_13:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-1-22 10:30 AM 發表

我知啊,所以米問有咩好食,我都流晒口水:smile_13:
好耐無同胡so佬食飯:smile_13:
花兄身在何地??????????

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-1-22 10:35 AM 發表

花兄身在何地??????????
接近廣西地區,去南寧5個小時既地方:smile_27:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-1-22 10:38 AM 發表

接近廣西地區,去南寧5個小時既地方:smile_27:
仲上到d臺.............:smile_38:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-1-22 10:39 AM 發表

仲上到d臺.............:smile_38:
有條專線直接落hk:smile_44:

回覆 #280 musicplusasia 的帖子

[fly]...一卡兩號唔好用:smile_42: ...[/fly]

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-1-22 10:42 AM 發表

有條專線直接落hk:smile_44:
幾時番黎深圳食餐飯

聽下係d當地風土人情:smile_30:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-22 10:48 AM 發表
...一卡兩號唔好用:smile_42: ...
一卡兩號唯一一個好處就係可以將香港電話飛線到一卡兩號的香港號碼,係大陸都可以收到香港打黎的電話

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-1-22 10:50 AM 發表

幾時番黎深圳食餐飯

聽下係d當地風土人情:smile_30:
死甘滯:smile_39:
好彩都重有d村姑:smile_30:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-1-22 10:55 AM 發表

死甘滯:smile_39:
好彩都重有d村姑:smile_30:
村姑有村姑既風味:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆