上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.1k

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-28 05:19 PM 發表 查看引用來源

會長~~~~ 有人蝦小白丫~ :029:
樓主唔係度,妳"艾'都冇用ga la~~~
gagagagaga:071: :071:

回覆 281# h0123920 的帖子

hahaha~~
唔同妳低B la~~
落樓smoking~~~ and quick quick finish the work~~~

You can back home la~~~ take good rest~~

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 05:22 PM 發表 查看引用來源

樓主唔係度,妳"艾'都冇用ga la~~~
gagagagaga:071: :071:
help~~~ help~~~~ :029:

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 05:25 PM 發表 查看引用來源
hahaha~~
唔同妳低B la~~
落樓smoking~~~ and quick quick finish the work~~~

You can back home la~~~ take good rest~~
仲話人底B~ :029: :029:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-28 05:28 PM 發表 查看引用來源

仲話人底B~ :029: :029:
哇~!
冤枉~~
包括埋我自己wor~~

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 05:25 PM 發表 查看引用來源
hahaha~~
唔同妳低B la~~

o岩喇o岩喇~千祈唔好同我地一齊低B~你返返去D高B既地方啦下~呢度唔o岩你~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-28 05:30 PM 發表 查看引用來源

o岩喇o岩喇~千祈唔好同我地一齊低B~你返返去D高B既地方啦下~呢度唔o岩你~
喂~咁都要鬧~呀女皇大人~
E~~我冇叫錯妳呀呵~~

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 05:38 PM 發表 查看引用來源

喂~咁都要鬧~呀女皇大人~
E~~我冇叫錯妳呀呵~~
你抵死~~~ 好明顯我唔係鬧緊你啦~點會鬧你呢~我都唔識鬧人既..我識鬧人比我鬧o個個就一~~定係好抵死架喇~咁我又點會鬧你呢...除非係自己都覺得自己抵死啦~呵~

錯就冇叫錯架喇~不過你叫得特別唔好聽...嘿嘿嘿~

小白妹~~~^3^~~~唔使驚~我錫返你下~~~ 放工喇~佢再蝦你咪理佢者~等你D Baby返黎佢就知...嘿!

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-28 05:45 PM 發表 查看引用來源

你抵死~~~ 好明顯我唔係鬧緊你啦~點會鬧你呢~我都唔識鬧人既..我識鬧人比我鬧o個個就一~~定係好抵死架喇~咁我又點會鬧你呢...除非係自己都覺得自己抵死啦~呵~

錯就冇叫錯架喇~不過你叫得特別唔好聽...嘿嘿嘿~ ...
噢~~辣椒女皇~~驚驚~~:044: :044:

回覆 289# h0123920 的帖子

haha~~但妳地真係幾好感情ga wor~~
good~~:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆