上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 01:34 PM 發表

可能食緊飯:096:因為佢好少唔理人:097:
哈哈........可能系喇...............:023:
不兄~~~咁你食左飯未呀......................:071:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-9-2 03:16 AM 發表

呢期靚女多過靚仔, 真係講都冇人信:096:
咁唔怪之得冇我份喇....................:043:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 01:39 PM 發表

哈哈........可能系喇...............:023:
不兄~~~咁你食左飯未呀......................:071:
貓咪:023:你又食左未:092:
我食飽左啦:071:仲想搵人陪我做d運動幫助消化:027:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 01:43 PM 發表

咁唔怪之得冇我份喇....................:043:  
但係我都無份:028:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-9-2 01:58 AM 發表

揾緊仔:028:
曹長~~~睇左我電郵未呀......:023:
岩唔岩用呀...................:096:
想問下可唔可以系總壇度貼出黎架.....:071:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 01:46 PM 發表

貓咪:023:你又食左未:092:
我食飽左啦:071:仲想搵人陪我做d運動幫助消化:027:
我減緊肥呀,今日冇食飯,食左碗米粉咋........:023:
我而家成日去游水架,你想運動咁一齊去游喇.....:096:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 01:53 PM 發表

我減緊肥呀,今日冇食飯,食左碗米粉咋........:023:
我而家成日去游水�
咁你比心機去減啦:023:我精神上支持你:071:
你去開邊度游:092:我次次去游泳池都唔可能游水只可以水中漫步:097:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 01:57 PM 發表

咁你比心機去減啦:023:我精神上支持你:071:
你去開邊度游:092:我次次去游泳池都唔可能游水只可以水中漫步:097:
哈哈.......多謝你支持呀...........:036:
我去開紅磡游架,睇下有冇機會撞到你喇..........:071:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 02:08 PM 發表

哈哈.......多謝你支持呀...........:036:
我去開紅磡游�
唔駛客氣,希望有機會行動上支持你陪你一齊游啦:023:
紅磡有泳池咩:030:我係紅磡返左成年工都唔知:028:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 02:12 PM 發表

唔駛客氣,希望有機會行動上支持你陪你一齊游啦:023:
紅磡有泳池咩:030:我係紅磡返左成年工都唔知:028:
哈哈))))))))好呀......等你......:036:
你唔系麻.....系紅磡返工都唔知.......:023:
系黃埔個邊架.............:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆