上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-27 03:29 PM 發表

我都係3號W/P, 中埋快達Q+PQ, 不過係10蚊雞.  :043: :096:
最緊要中,好既開始...:097:

嚴強騎馬真係....唉...太錫身..:026:

老巫呢場輸馬可以唔駛解釋...:032:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-27 03:29 PM 發表

我都係3號W/P, 中埋快達Q+PQ, 不過係10蚊雞.  :043: :096:
我仲衰過你...買3號10蚊單win算...俾人風捲殘雲...:096:

恭喜師兄們又收錢 , 我收得 $50 P 咋

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-27 03:32 PM 發表

我仲衰過你...買3號10蚊單win算...俾人風捲殘雲...:096:
梗係W/P落啦有位置都好好分,我1W3P..:122:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 03:34 PM 發表
恭喜師兄們又收錢 , 我收得 $50 P 咋
最緊要唔好輸.有$$收保到本大把機會嬴佢:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:30 PM 發表

最緊要中,好既開始...:097:
唔一定係"好開始", 今日最JETSO 投注機會好可能已經過左. :122:  睇清楚先!

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-27 03:37 PM 發表

唔一定係"好開始", 今日最JETSO 投注機會好可能已經過左. :122:  睇清楚先!
小心D玩囉..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 03:35 PM 發表

梗係W/P落啦有位置都好好分,我1W3P..:122:
今朝先番HK, 個戶口得番$300......... 買得好細. :043:
520227-MAY-2007
15:07
沙田
星期日
獨贏及位置6 場    3 衝勁寶 $30

$60.00$84.00
520327-MAY-2007
15:07
沙田
星期日
連贏位置Q6 場    3 衝勁寶 + 4 活力驍 +
           10 快達 $10

$60.00$888.00

第8場 睇埋行圈 4,7,8,10,13 係我呢場心水..6唔係唔好,但我怕老巫太錫身..:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆