上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.0k

嘩 !! 重要轉過去 paul so 果度 , 下季實會用盡佢 , 唔知會有幾多個 win 呢  :096:

hk 兄
見你個 post 既銀行馬大部份都係 d 質新馬 , 請問有冇 d 上左年紀既銀行馬提供呢 ? 成日聽倒老馬利季初 , 咁應該好多老人家係季初就出招 , 有冇 d 好似姚本輝隻飛象過河咁既銀行馬呢 ? 我諗住 8 月頭就開始去度呢 d 老野 , hk 兄有冇興趣去度呢 d 老野呢 ? 可否提供一兩隻比小弟參考吓 , 希望可以係季初就掘馬會第一桶金 :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 10:52 PM 發表
注意馬廐~薛廐----蔡廐
下季:122:
紅酒甜心----搵食馬:025:
再度豪情----馬廐搵食馬,有賠率先好要:044:
天威------馬廐搵食馬,有賠率先好要:044:
威力無窮----馬ॻ ...
香港仔論馬,我一定支持啦,先回貼,再慢慢睇,應該會[執]到好嘢.:098: :036:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-7-6 12:16 AM 發表
hk 兄
見你個 post 既銀行馬大部份都係 d 質新馬 , 請問有冇 d 上左年紀既銀行馬提供呢 ? 成日聽倒老馬利季初 , 咁應該好多老人家係季初就出招 , 有冇 d 好似姚本輝隻飛象過河咁既銀行馬呢 ? 我諗住 8 月頭就 ...
唸緊下季搞乜"大茶飯"好:097:
老馬季初可以博大霧:041: 不過未得閒搵:025:
好利威---算吾算:096:
呂嘅---雄心 季初評分:39  現時評分:28:096:
每季9月都博一,兩鑊:131:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 01:09 AM 發表

唸緊下季搞乜"大茶飯"好:097:
老馬季初可以博大霧:041: 不過未得閒搵:025:
比隻新野你加  >>>>>    八婆九姐    :096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-7-6 12:51 AM 發表

香港仔論馬,我一定支持啦,先回貼,再慢慢睇,應該會到好嘢.:098: :036:
多謝"危兄"你先:041:
我搵果d好多人都識,不過遲d會加返d冷門落去:071:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-7-6 01:17 AM 發表

比隻新野你奶K婆九姐    :096: :096:
呢隻更係記得:096:
不過未唸到點寫:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 01:23 AM 發表

呢隻更係記得:096:
不過未唸到點寫:071:
眉清目秀,有波有蘿:096: :096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-7-6 01:29 AM 發表

眉清目秀,有波有蘿:096: :096:
八婆九屎:096:
吾係花:030: 公公嚟喎:096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-7-5 10:50 PM 發表
直頭要燒炮仗慶祝囉....
最想見"榮進草草"轉倉:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆