上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-20 07:19 AM 發表
西野兄,我琴晚训左觉啊,无跟你两场!我喊啊!!!!!!!
不緊要,下次再來吧!:005:

引用:
原帖由 takk 於 2006-9-20 04:28 AM 發表
兩場意乙都中呀!!又救左我一命喇!
感謝!!!
首先中了恭喜巴打先,但巴打說到救命時,小弟要同巴打講,是救命錢就不要賭這麼多喔,加上昨晚弟提供2場雖然中了,但是好運而已,意乙不好重注,外圍因素多,所以巴打下次要小心,小心!:005:

好既!有时太多野做,黎吾切睇贴!又错过一次!

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-20 07:39 AM 發表
好既!有时太多野做,黎吾切睇贴!又错过一次!
不打緊,總會有一次小弟真的可幫到巴打!:005:

法聯盃....會不會打風流波...又跟以前一樣....開回細?............
昨晚買細....他90分鐘2:1 ko me-.-:006:

西兄果然厲害,推介2場意乙和另幫2個網友分析2場合共4場意乙全中了,
本人都有聽西兄指點,只小注投注了500元3x1,
摩德納2.7 x 布雷西亞1.8 x 祖雲達斯1.35,收回3280.5,
本人幾日都看過西兄比料,果真係水準之上,真是精彩,
準繩到再加倍率岩晒口味,真係佩服,只想說聲多謝!~

只能用行動~~作為 support~~

引用:
原帖由 yuko93627 於 2006-9-20 08:09 AM 發表
法聯盃....會不會打風流波...又跟以前一樣....開回細?............
昨晚買細....他90分鐘2:1 ko me-.-:006:
呢個盃小弟冇跟開,不過可以大致上講下,因為呢個盃特色就係好多2,3線球隊都會參與,所以一場波未知知數好多,至於巴打話係咪好似以前一樣開細比較多,小弟沒做過數據,只能說呢個盃外來因素多,小賭為妙!:005:

引用:
原帖由 專偷女人心 於 2006-9-20 08:16 AM 發表
西兄果然厲害,推介2場意乙和另幫2個網友分析2場合共4場意乙全中了,
本人都有聽西兄指點,只小注投注了500元3x1,
摩德納2.7 x 布雷西亞1.8 x 祖雲達斯1.35,收回3280.5,
本人幾日都看過西兄比料,果真係水準之上,真 ...

只是好運而已,至於巴打說幫助其他巴打分析,小弟能做的只是盡一點力,和大家一起研究!在這都恭喜巴打有收獲,都多謝巴打這樣看得起小弟!:005:

今晚有场英超和意乙希望西野兄再次推介,
真是期待啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆