上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.0k

傾盤大雨去到,樓下無位可以多一間玩,謝謝報料!

引用:
原帖由 Dannis 於 2018-8-27 10:48 PM 發表 查看引用來源
格局有入口大梳化,和拉布簾的按摩床。 c11老闆娘配搭兩三個10.5師傅,二魚落樓。
試左鐵樓梯上面果間,係板間房,唔係拉布簾。
其中一間房有幾個男人晌度打牌。:smile_45:
c10有50++,有些面善唔記得邊度做過,part2自動解除所有障礙,肚腩大過波,睇塊西d皮同肉收縮晒,估算已接近登陸。:smile_14:
唔識dup唔到位。:smile_39:
都係果d,兩紅落樓。:smile_39:

大J明犧牲你囉,點解唔入後波!樓下無位咩?

引用:
原帖由 kwokpingchow 於 2018-8-29 10:29 PM 發表 查看引用來源
大J明犧牲你囉,點解唔入後波!樓下無位咩?
入後波?:smile_41:
樓下兩個做過晒,唔想返食。

請問薯片仲有做嘛

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-27 07:37 PM 發表 查看引用來源

地舖紅底黄字招牌。
C 兄、四眼返咗?講波只有四眼得

引用:
原帖由 peter1975 於 2018-8-30 10:53 AM 發表 查看引用來源
C 兄、四眼返咗?講波只有四眼得
唔見有四眼:smile_41:

跟明ching學到野,原來女人個西,都有甘多學問睇清楚。
我之前按ching推介,食過土瓜灣黃太,已系好多年前。最近網上已唔見佢。佢系好多後生仔的外母來。

引用:
原帖由 ccct001 於 2018-8-30 12:47 PM 發表 查看引用來源
跟明ching學到野,原來女人個西,都有甘多學問睇清楚。
我之前按ching推介,食過土瓜灣黃太,已系好多年前。最近網上已唔見佢。佢系好多後生仔的外母來。 ...
黃太仲有做,搬左去大埔道,早幾個月見悶悶地去過一次,都係差唔多,只係手放,平少少。
d 老女,特別係瘦,陰戶連埋陰唇收縮,不再是壽包咁樣。:smile_27:

引用:
原帖由 大jer明 於 2018-8-30 01:05 PM 發表 查看引用來源
黃太仲有做,搬左去大埔道,早幾個月見悶悶地去過一次,都係差唔多,只係手放,平少少。
d 老女,特別係瘦,陰戶連埋陰唇收縮,不再是壽包咁樣。:smile_27: ...
黃太大波?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆