上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  43.5k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-4-19 01:44 PM 發表 查看引用來源

可能佢想食.....xdd
咁俾面?😂😂😂

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2018-4-18 10:14 PM 發表 查看引用來源

我唔係呀,我呢到應該係最細個:smile_30:
我追番SA姐篇文,有排睇,而家先30頁:smile_30:
多謝你支持呀^^

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-18 11:46 PM 發表 查看引用來源

識呀,港女唔識煮飯都要識焗蛋糕
我記得coco唔止識焗蛋糕,仲好多野都識煮

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-4-19 12:27 PM 發表 查看引用來源

你唔係覺得自己係獨立屋下嘛!??xdd
獨立房得唔得?劏果隻好唔好??:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-4-19 01:14 AM 發表 查看引用來源

唔識講,你問sa姐有無呢個感覺?xdd
我開心佢咁捧場㗎,但又唔係sweet嗰種感覺

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-4-19 12:28 PM 發表 查看引用來源

如果叫你收皮,會唔會太粗俗(我唔想影響其他師兄對我既印象)hahahahah
哼......我走.....我走啦,妳唔好拉住我,喂,真係走喎......走架啦.......:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-4-19 02:08 PM 發表 查看引用來源

哼......我走.....我走啦,妳唔好拉住我,喂,真係走喎......走架啦.......:smile_43::smile_43:
唔好走啦,咁我地無得 hehe ...

引用:
原帖由 degree06 於 2018-4-19 10:27 AM 發表 查看引用來源
依家社會流行,不wechat,不打電話,不whatsapp,緣份到左,自然遇上啦,hha:smile_40:
「緣份到左,自然遇上啦」呢兩句我好認同,原來我係佛系,哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-4-19 01:22 PM 發表 查看引用來源

打brownie定打zombie呀??好地地做咩要打brownie?brownie要焗架⋯
工作需要

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-4-19 12:29 PM 發表 查看引用來源

JJ好波
哼.....個個都蝦人既.....我走:smile_o03::smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆