上一頁下一頁
發新話題

被新男友32個小時內中出咗12次!新增沖涼前自拍相

收藏  |  訂閱
349  90.2k

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-18 12:40 發表 查看引用來源

我個人覺得唔好咁快同居......因為愛情真係幾古怪,d野黎得越快,就去得越快,如果妳好鍾意佢,就唔好咁快同居,呢個係個人意見:smile_13:
所以我都唔想咁快同居啊!驚!

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2018-4-18 12:42 發表 查看引用來源

哈哈,唔好唔信人啦,大家信大家,傾計先會開心,有時唔帶bar望落真係會細d(呢個係我男人角度:smile_13.
係丫!無bra托住加上著住件吊帶睡裙嘛

引用:
原帖由 條底褲濕哂 於 2018-4-18 12:04 AM 發表 查看引用來源

今日隨機派了俾2位網友睇,妹妹。佢地應該j左幾次。
不過我send完已經即時delete哂,唔好pm問我令,亦唔好問俾左邊2個,我真係隨機
我都幾大膽,居然比唔識的人咁清楚睇我白虎粉妹妹!
哈哈,被你抽中師兄真係夠運

你白虎咁正架:smile_o06:

派褔利時間到!凖備去沖涼啦!
今晚男友上來我度瞓,無得玩啦!

Hope you can take another photos during shower and after shower🤪🤪.....you can pm me🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 條底褲濕哂 於 2018-4-18 05:30 PM 發表 查看引用來源
副偈咁正,屌到精盡人亡都抵呀!

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-4-18 06:43 PM 發表 查看引用來源

副偈咁正,屌到精盡人亡都抵呀!
我都想,,,玩

引用:
原帖由 條底褲濕哂 於 2018-4-18 05:30 PM 發表 查看引用來源
夾到好實。包住條野一定好快出😍😍

引用:
身形好靚吖! 沖涼個時,有水滴係肌膚上一定好誘惑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆