上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.6k

引用:
原帖由 ha228 於 2017-9-1 11:34 AM 發表 查看引用來源
之前見佢幾cool下,最近有機會同佢吹下水又幾吹得,有時見佢同D𡃁仔C兄坐埋吹水互動不錯
咁角色唔同左,依家主力拉客交數,佢好識做野既,叻女黎

引用:
原帖由 ha228 於 2017-9-1 11:34 AM 發表 查看引用來源
之前見佢幾cool下,最近有機會同佢吹下水又幾吹得,有時見佢同D𡃁仔C兄坐埋吹水互動不錯
CHING, 求80/ 97 指數, 呢個禮拜想試新JC. 有沒有指數參考?

今日約了100,到了才知無返,同部長講要即走,冇收我錢,不過浪費時間同車錢,這個技師blacklist。

引用:
原帖由 SS000 於 2017-9-1 11:21 AM 發表 查看引用來源

阿琪係主任啫
以前佢係風頭躉黎架,同20 叮噹馬頭,未上岸之前仲靚女添,好多人追架
咁琪部長而家有碼頭未呀?仲有機會溝佢嗎? 她剛來CH時,我也找過她幾次,後來她越來越红,難约,就沒有再找了,估不到去TSG會見到佢復出....做部長

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-9-2 03:01 PM 發表 查看引用來源
今日約了100,到了才知無返,同部長講要即走,冇收我錢,不過浪費時間同車錢,這個技師blacklist。
呢D女最差,我一定媽义佢囉.....

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-9-2 03:01 PM 發表 查看引用來源
個部長算識做,唔係連間舖都要blacklist埋。

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-9-2 03:25 PM 發表 查看引用來源

咁琪部長而家有碼頭未呀?仲有機會溝佢嗎? 她剛來CH時,我也找過她幾次,後來她越來越红,難约,就沒有再找了,估不到去TSG會見到佢復出....做部長
阿力哥.... 似乎你熟過我多d 喎,唔好扮野

引用:
TSG今日好似全場爆滿!另建議c hing下次出發前再confirm多一次。

引用:
原帖由 totalwinner 於 2017-9-2 05:05 PM 發表 查看引用來源

TSG今日好似全場爆滿!另建議c hing下次出發前再confirm多一次。
第一次揾100,點能知佢咁冇職業操守,鏟左佢個微信,又唔係得佢一個。

引用:
原帖由 SS000 於 2017-9-2 03:59 PM 發表 查看引用來源

阿力哥.... 似乎你熟過我多d 喎,唔好扮野
我以前就熟佢....好早之前,但佢冇做GC時,我以為佢有人養了,所以無必要再找她吧...
佢而家做部長,我也只是碰過一兩次,打個招呼咁,都唔知佢記唔記得我咯...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆