上一頁下一頁
發新話題

公司秘密 P.19 文

收藏  |  訂閱
320  90.1k

引用:
原帖由 Sanjai19921217 於 2017-6-19 02:26 PM 發表 查看引用來源

唔著仲好,😍
會怕羞嫁

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-19 11:01 PM 發表 查看引用來源

會怕羞嫁
怕羞咪岩囉~

呢排好忙
少左上黎

早幾日又去拎file
入到櫃中心就背住佢壓我埋櫃
好似平時係後面咁攬住我, 其實我都習慣
A雙手係由衫底直入, 拉低我個bra 去渣對波, 玩lin
佢下面脹到隔住褲都feel到好硬, 不斷對住我pat pat郁, 好似用緊狗仔插我咁
我比佢玩波都濕濕地
突然聽到有把男同事聲, 我嚇一嚇
想停但A繼續渣,冇諗過停
我問: 有人你唔驚
A: 佢唔會過黎
過左陣同事走左
我都整理個bra, 拍左下A條褲鏈就出返去

下午我去pantry, 到近門口聽到A同男同事B講, 其中講到:
A: 你入黎佢真係驚, 你聽唔聽到聲嫁?
B: 聽唔到嫁, 佢好玩得嫁?
A: 未知, 玩完話你知
之後就聽到開水聲, 應該洗杯, 我就先返位
其他人聽到可能未必知佢地講緊咩, 但因為第一句, 肯定係講緊我, 我係位望住佢2個行出黎, 比我知B係邊個
心諗: 唔係呀, B知幾多野呢? 真係會好尷尬

到近放工我問A借電話 (都係用生果牌), 我話佢有隻game好玩但唔知咩名, 借個電話黎睇~ 佢又信喎
A 開左電話比我搵, 之後去廁所
襯呢個時間睇佢 mgs, (我都知唔岩, 只係去睇下有冇同B mgs姐)
真係發現佢地有mgs講, 我好快睇左某d mgs , 知B大約知幾多, 就放返部機去A個袋隔離
好在佢唔係group講, 唔係真係唔知點面對d同事
A冇同B講同我搞過, 只係話成日抽水, 渣過, 摸過之類, 都冇咁驚

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-18 10:29 PM 發表 查看引用來源

放心
佢唔係我男朋友的選擇
我都唔會係公司搵男朋友啦
岩呀 係到食 唔好係到痾:smile_o12:

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-19 11:38 PM 發表 查看引用來源
呢排好忙
少左上黎

早幾日又去拎file
佢下面脹到隔住褲都feel到好硬, 不斷對住我pat  ...
遲早都可能會知
趙完周圍唱好衰囉

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-19 11:38 PM 發表 查看引用來源
呢排好忙
少左上黎

早幾日又去拎file
佢下面脹到隔住褲都feel到好硬, 不斷對住我pat  ...
嘩⋯我係你呢~就唔會再比呢個男同事搞喇、除非你痕到得返佢幫啦

周圍唱就唔好再益個人渣~

引用:
呢排好忙
少左上黎

早幾日又去拎file
都幾黑人憎下~
其實呢d o野應該收埋會好d~
而且都係對你o既一種尊重

不過咁落去,會唔會變成B都會多o左去留意你~
同去抽你水?
係咁...要小心d好

引用:
呢排好忙
少左上黎

早幾日又去拎file
到時b 就會抽下你水,同a 夾計揾你玩3p, haha

咁都無咁驚?你想B抽埋一份?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆