上一頁下一頁
發新話題

究竟我係咪變態?天生鐘意被虐

收藏  |  訂閱
437  30.2k

好難找到大家都鐘意呢種口味,我都係得2個前女友鐘意.不過師妹可以慢慢引導男友.急唔來

我支持妳呀,我都係咁,扮狗,凌辱,我都會好興奮:smile_o05:

最鐘意用手扣加口塞,後門重要插住肛塞,帶住狗帶係公園慢慢玩

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2017-3-15 11:19 PM 發表 查看引用來源

一路比我後入,一路講自己係淫西,一路叫我大夯屌,屌死你
我日日幻想

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-17 05:04 PM 發表 查看引用來源

我日日幻想
依幾日同男友有冇再玩激啲呀?有冇又話想睇人輪妳呀?

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-9 02:00 AM 發表 查看引用來源
有舊acc怕麻煩,用新acc開,今次終於鼓起勇氣同大家分享or交流。

首先自我介紹一下,我叫小卡,已經2x歲,同宜家呢個男友一齊左5年,都準備結婚,係性方面佢好就我,對我好溫柔,但耐左我又掛住以前比人粗暴對待, ...
唔算...不過你嚇親你男友姐....
正如你過去食開辣野,..之後食左甜野,...
但而家又想食返辣野姐...無衝突個喎

絲打我好明白你感受
我都鍾意比另一半用粗口邊話邊插
同好鍾意比佢狗仔打pat 或者邊騎邊比佢打pat 會騎得更落力
但就接受唔到sm 或者會痛既野

引用:
原帖由 桃你滿門 於 2017-3-19 12:26 AM 發表 查看引用來源
絲打我好明白你感受
同好鍾意比佢狗仔打pat 或者邊騎邊比佢打pat 會騎得更落力
妳又係鐘意俾人侮辱同埋做羞恥嘅野?

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2017-3-18 02:53 PM 發表 查看引用來源

依幾日同男友有冇再玩激啲呀?有冇又話想睇人輪妳呀?
未講,下次會

引用:
原帖由 桃你滿門 於 2017-3-19 12:26 AM 發表 查看引用來源
絲打我好明白你感受
其實唔會真係好痛,high多過痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆