上一頁下一頁
發新話題

回憶總是美好的⋯

收藏  |  訂閱
315  16.7k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-3-15 11:17 PM 發表 查看引用來源
好耐無見:fst_016:
乜唔係生蠔功效大d咩:fst_013:
街邊有生蠔⋯畀我我唔敢食,仲要係大陸

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-16 06:46 AM 發表 查看引用來源

街邊有生蠔⋯畀我我唔敢食,仲要係大陸
咁早嘅:fst_010:
咁你又啱嘅:fst_013:

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-15 11:06 PM 發表 查看引用來源

P知我好鍾意玩水,所以佢約我去番禺長窿玩水,好開心,乜都唔駛諗,由搭火車,酒店,搭車乜都唔駛理

那日去到,雖然P無R咁吸晴咁大隻,但都係被昅的,同條友笑起來又懶係含春咁,我個秒都失神

我仍然係biki ...
其實去大陸前都有P講會幫佢推油,因爲我真係識,咁佢又嗌攰
我唔知自己手勢點啦,但都聽到佢啊啊聲咁嗌舒服,同埋對手係凹凸有致的肌肉上游走我都覺得好爽
推完背,按埋pat pat,再推埋對腳,佢行得多,推親pat pat都會嗌⋯大脾內側都會叫⋯但應該係不一樣的酸軟,哈哈

我其實沖完涼都係吊帶短褲咁,推完背面P要我推埋前面,佢要我坐上去推佢個胸,推到好似女上咁前後郁,對波又夾住郁,自己都推到濕⋯當然佢都硬哂,嘻嘻

跟住P話要幫我推,因爲我成日對電腦個膊頭好酸,好呀!
咁我係有著衫嘛,P嗌我除了件吊帶,推了幾下,我問佢不如除爸咯⋯⋯

除了爸可以連貫啲推真係好正,仲要男人大力過女人,我又受得力,真係好舒服,某啲位我都嗌了⋯

然後,然後P對手試探性地係波邊愈推愈落,我只係一味覺得好舒服所以無理佢
佢渣了幾下,就問我幫我按前面好唔好,我答佢好係因為推油我都會畀人按胸,所以根本無所謂,可惜佢係男人,渣渣下突然好情慾,佢開始lam lin,仲要輕咬,我真係投降,然後P除了我條褲話要lam妹妹

佢一睇到我係白虎就好愕然好興奮,我見佢lam得好開心又好high,佢仲手口並用,又伸哂脷,我都好high,典哂床叫哂,他指插到我仲黎了一次

然後佢要我服侍小P,今次我無預備酸奶,所以都係淨含,又食下雪條,啜下眼仔的水,當然都有含蛋蛋⋯同咬佢對lin,哈哈

我想講,P碌野真係好粗,有罐頭咁粗!含佢碌野真係含到咀軟
玩到咁試下我真係好想要,佢都好想要,頂,佢無套!當時附近啲舖都關門啦⋯⋯頂

好嬲呀,慾火變怒火呀
佢話佢原本無諗搞野⋯頂
所以我只可以濕住訓,同chok到佢扯哂無得插咁訓

幫我推~~

師妹你好

啱啱睇晒你啲POST,見一次硬一次

好想同師妹做朋友,交換聯絡資料

好鬼正

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-3-19 01:10 PM 發表 查看引用來源
師妹你好

啱啱睇晒你啲POST,見一次硬一次

好想同師妹做朋友,交換聯絡資料
師兄即係硬了幾多次呢?哈哈

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-19 05:19 PM 發表 查看引用來源

師兄即係硬了幾多次呢?哈哈
至少三次

同埋我188cm高,唔知師妹有冇興趣呢?

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-3-19 05:31 PM 發表 查看引用來源

至少三次

同埋我188cm高,唔知師妹有冇興趣呢?
188cm高同我有無興趣 有關係嗎?

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-19 06:07 PM 發表 查看引用來源

188cm高同我有無興趣 有關係嗎?
哈。。好搞笑。。。師妹你好。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆