上一頁下一頁
發新話題

喜愛慾蒲 34D大食妹 (已DEL)

收藏  |  訂閱
522  114.3k

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 11:24 PM 發表 查看引用來源
未試過嘛,會怕羞好正常姐
平常系屋企都唔習慣著底底...
而且又鍾意著超短睡褲...方便訓覺前diy
哦~唔怪得你咁大食啦...晚晚都要DIY~
信我啦~試下著T-BACK會好有快感又有新體驗,照下鏡轉個圈會覺得自己好SEXY又淫蕩...反正你都習慣咗唔著底底,T-BACK著上就好似冇著咁~

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 11:24 PM 發表 查看引用來源
未試過嘛,會怕羞好正常姐
平常系屋企都唔習慣著底底...
而且又鍾意著超短睡褲...方便訓覺前diy
訓教先diy我平時都著緊個隻平腳under周圍走

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-7 11:34 PM 發表 查看引用來源

訓教先diy我平時都著緊個隻平腳under周圍走

周圍HING?

引用:
原帖由 Gab15 於 2015-4-7 11:31 PM 發表 查看引用來源

哦~唔怪得你咁大食啦...晚晚都要DIY~
信我啦~試下著T-BACK會好有快感又有新體驗,照下鏡轉個圈會覺得自己好SEXY又淫蕩...反正你都習慣咗唔著底底,T-BACK著上就好似冇著咁~
我一訓唔著就DIY:smile_35:, 而且唔知係咪成日DIY,搞到好難高潮,
但我試過3-4個月無做過,淨係DIY...點知一入,頂多兩頂就高潮左

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 11:36 PM 發表 查看引用來源
周圍HING?
等你hi我 sexy啲引下你嘛

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 7-4-2015 23:10 發表 查看引用來源
出左去玩呢家反黎LU
好似好開心,去左邊呀,講唔講得先

引用:
原帖由 運動小王子 於 2015-4-7 11:52 PM 發表 查看引用來源

好似好開心,去左邊呀,講唔講得先
去左cwb同mk咋嘛...

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-7 11:38 PM 發表 查看引用來源

等你hi我 sexy啲引下你嘛

哇,,,有腹肌己經好sexy la....

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 11:37 PM 發表 查看引用來源
我一訓唔著就DIY:smile_35:, 而且唔知係咪成日DIY,搞到好難高潮,
但我試過3-4個月無做過,淨係DIY...點知一入,頂多兩頂就高潮左
呢叫洪水猛獸式高潮....
放心,天生多水,你一定係女人嚟呀!

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 11:55 PM 發表 查看引用來源
哇,,,有腹肌己經好sexy la....
Haha甘要再練好啲既要有個大啲胸肌 手臂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆