上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  147.1k

引用:
原帖由 at64 於 2015-3-4 11:54 PM 發表 查看引用來源

清水灣係科研
確是堅抽
去過清水灣先知山頂其實有幾廢

呢個不能否認,同埋山頂而家好政治化,單係學生會選舉都可以攪到一鑊粥
p.s.之前涉事嘅某位內地女生原來副偈都唔錯,係嫌佢細粒咗啲

part 3
自從果晚之後,L成日都會搵我,我地慢慢成為曖昧既人
行街睇戲食飯一齊訓攬攬鍚鍚等等,
所有用手摸到渣到既地方都掂過,所有鍚得啜得既位置都啜過,
而我亦都好鍾意比佢啜下面...
但我地最親密既行為只係去到69,雖然每次都會好high,
試過幾次佢用下體係我出面磨黎磨去撩我,但我到埋牙既一刻就會推開佢,
佢最想要既野我始終冇比到佢,
一黎係忘記唔到ex,二黎係我feel到佢鍾意左我...但我唔想拍拖住
有一晚我去左L間房煮飯比佢食,食完傾下計攬攬錫錫之後,2點幾就番上女層沖涼訓覺

好有緣地,我再一次遇見當日AL屈蛇幫我執底褲既男仔,
但佢好似唔認得我,一個轉彎就行左入pantry
我拍佢膊頭:"hi,認唔認得我呀?"
佢:"er....你係...?"
我:"之前有一晚我係到行過,你幫我執野既呢..."
我心諗:"唔通你想我講之前幫我執左條底褲咩......."
佢:"哦!我記得啦..哈哈...好耐冇見喎"
就係呢一次偶遇,我知道佢叫C,大我一年,
我亦都好大膽咁抄左佢牌,之後一得閒就會約佢一齊食飯,一齊去lib,
識耐左開始慢慢攻佔埋佢間房,同佢一齊訓,攬下,鍚下,
C比我既feel好好,同佢好岩傾,
但大家都冇明示過對方既身份,只係一直keep住曖昧左3個幾月,同時亦開始愈黎愈少搵L

直到有一日佢係wtsapp搵我
C:”點解你有bf仲要成日搵我?”
我:”下?我地散左好耐啦喎”
C:”唔好呃我啦,L同我講晒啦”
可能係L發現左我成日搵C,所以佢走去同C講我地拍緊拖,叫佢唔好煩我
C:”佢係我上莊…D人已經講緊我搶人條女…點解你唔一早講清楚?”
一睇到呢到我已經好緊張,即刻去左C間房搵佢
記得當時係3月,天氣仲凍凍地,
我沖完涼淨係真空著住一件tee+短褲仔,怕比佢見到我飛釘,所以笠多件soc褸,
住hall都知,如果唔係訓覺平時大家都唔會lock門,所以我就自己開左門入佢房
佢戴住入耳式耳機睇緊電影,連我入左去都唔知
我靜靜雞行去佢後面攬住佢,嚇到佢成個人彈起,
我:”唔好唔理我啦,L亂吹架咋,我地冇拍拖呀”
C:”唔凍咩?著條短褲落黎”
我:”凍呀..不如上床……..傾計囉”
C好似當冇左WTSAPP呢回事咁,陰陰咀笑咁拖住我上床
上到床,我地大家都冇講野,攬住對方鍚左好耐,
雖然我同L一直有曖昧,但就一直都冇同佢搞過,所以果刻其實我都幾餓,
我好主動咁伸手摸佢下體,已經好硬,仲幾粗下,
由於我真空,所以C一扯高我件衫就啜落我粒lin到,啜啜下佢隻手就伸左落我妹妹到,
C:”咁濕既你…”
我:”我好耐冇做過啦”
C聽完之後不斷錫我,由嘴一路鍚到落妹妹,
佢奶左一陣我就忍唔住拉左佢上黎,叫佢比我
C係床頭架到拎左個condom叫我幫佢戴,然後我就自己坐左上去
同C做好舒服,佢好溫柔,會問我邊個位舒服D,又會一路做一路鍚我,摸我,
做完之後,我同佢攬住傾左好耐計,
佢錫左我額頭一下,同我講:”以後唔好再搵L,淨係陪我好唔好”
果一刻,叫女仔點唔lum…就係咁,同佢開始左一段非男女朋友既親密關係

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-5 11:37 AM 發表 查看引用來源
part 3
但我地最親密既行為只係去到 ...
又會咁得意,同L就唔攪,但對住C就俾佢啜啜吓就著:smile_o01:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2015-3-5 11:44 AM 發表 查看引用來源
又會咁得意,同L就唔攪,但對住C就俾佢啜啜吓就著:smile_o01:
可能因為佢係ex d fd掛

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-5 11:37 AM 發表 查看引用來源
part 3
但我地最親密既行為只係去到 ...
等我數住先, 呢個係第三個HALL男~XDDDD
好好睇, 好精彩呀! 支持

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-5 11:45 AM 發表 查看引用來源
就係咁簡單? 外表, 各樣野邊個正D 先~

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-5 11:45 AM 發表 查看引用來源
我都係佢同鄉喎

引用:
原帖由 smartboy169 於 2015-3-5 11:48 AM 發表 查看引用來源

等我數住先, 呢個係第三個HALL男~XDDDD
好好睇, 好精彩呀! 支持
洗唔洗呀數住先:smile_30:

引用:
同埋你提到話L同你拍緊拖,但你又唔認,即係話L係乘虛而入但你又因為你個ex唔想同佢咁埋啫

不過似乎C係你嘅床上好對手喎,同埋雖然話非男女朋友關係,但你好似仲開心喎

引用:
原帖由 smartboy169 於 2015-3-5 11:48 AM 發表 查看引用來源

就係咁簡單? 外表, 各樣野邊個正D 先~
咁一定係C啦,L太痴身啦我唔鍾意:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆