上一頁下一頁
發新話題

刻意走光可以好興奮

收藏  |  訂閱
315  115.3k

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2015-6-18 12:57 AM 發表 查看引用來源

下次唔帶bra嘛
頭髮亂亂扮岩岩訓醒

:smile_o05:唔戴爸爸又唔得!其他衫都還夠膽
「薄切切」既睡衣就.................

[color=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]夏天熱辣辣。。。真係啱哂愛著短裙仔既我喇:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
[color=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]今日揀咗件藍色既low cut著再襯埋條短裙仔,打開櫃桶攞埋個爸爸戴上身,先發覺個新爸爸個cup大咗仲有啲離罩,不過我無換就照出門口,落到去見有時間我竟然喺總站排隊搭巴士,好快就有個白領哥仔企我後面,佢既眼神好快話比我聽係喪昅果隻,咁我就陪下呢個哥仔玩下,上車了。。。還記得珍妮妹妹著短裙仔係唔鍾意打底嗎?嘟完八達通我就去上層,白領哥仔吊住我尾上真係晨早就大飽眼褔啦。。。一定望到我條粉藍色既波點底褲仔,如我所料哥仔咁多位唔坐係要揀坐珍妮妹妹隔離,哥仔眼神開始斜視咁望住我胸口,我自己望下先知道件衫都好鬆身下,加上架車既行駛間既快慢,發現個新爸爸真係都幾離罩露半球加隱現乳暈添,真係晨早就攪到小妹妹濕濕地。。。哈哈哈:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-18 01:00 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05:唔戴爸爸又唔得!其他衫都還夠膽
「薄切切」既睡衣就.................
係唔係薄到見到個bra款?

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-18 01:01 AM 發表 查看引用來源
夏天熱辣辣。。。真係啱哂愛著短裙仔既我喇:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
今日揀咗件藍色既low cut著再襯埋條短裙仔,打開櫃桶攞埋個爸爸戴上身,先發覺個新爸爸個cup大咗仲有啲 ...
濕晒有無俾人摸下先

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2015-6-18 01:01 AM 發表 查看引用來源

係唔係薄到見到個bra款?

係啊:smile_o05:

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-18 01:04 AM 發表 查看引用來源

係啊:smile_o05:
Ha 咁一定要帶bra la

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2015-6-18 01:03 AM 發表 查看引用來源

濕晒有無俾人摸下先

咁又無喎

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-18 01:05 AM 發表 查看引用來源

咁又無喎
可惜
叫師兄同樣地方玩返次嘛

引用:
原帖由 無袖 於 2015-6-18 12:08 AM 發表 查看引用來源
係天耀?珍妮妹

哈哈

唔係天耀邨喎:smile_o12:

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2015-6-18 01:05 AM 發表 查看引用來源

Ha 咁一定要帶bra la

無錯呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆