上一頁下一頁
發新話題

訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

收藏  |  訂閱
357  113.2k

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-6 10:50 PM 發表 查看引用來源

我都曾經問過佢飲酒問題,佢話佢飲乜酒都好就會面紅想訓,全身發熱,情況同當晚差唔多。

我就打算到算大家並排坐埋一齊飲酒架,如果佢咁上下,會唉落我膊頭,到時我想下kiss佢,如果成功,佢又無反抗,我咪下一 ...
樓主你又唔係冇溝過女, 點樣kiss都要問?
當兩個人面貼面(坐又得企又得),佢唔縮你就可以kiss落去
佢縮嘅你就stop,跟住扮冇事就ok,唔洗下下迫到佢反抗先識停掛

地點真係好多,揾個冇人嘅地方就ok,公園又得平台又得 etc etc

引用:
原帖由 timetobesexy 於 2014-12-7 01:40 AM 發表 查看引用來源
睇哂同埋d留言
1)你話佢we chat 個朋友圈有經常up相,如果係一個偷食acc or 傾咸野acc, 唔怕俾人圖文並”謀” cap 出黎唱咩?
2) 好似係你地用假acc叫佢穿性感d,佢先咁做
3) 盒套係開左定無開?如果係新,可能 ...
姐妹講得好好,好同意依句: 係老闆炒你,點解要報係女人身上,佢對你咁好,係男人就報係男人度,搶佢d生意,而唔係屌人老婆。
同樣地明哥口疏累樓主冇左份工,樓主仲同佢咁frd?

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-6 05:15 PM 發表 查看引用來源

咁之後呢?點先,食飯好易咋,不過食完點?你教我
細強哥 見你甘好心机寫  小弟建議你一個方法
下次約佢食鈑 你飲多D酒佢亦飲番多少
酒後吐真言 你向佢訴苦(作故仔)以前D女朋友點解同你分手
就是房事不能令她們愉快  不能發展下去
自己都36歲人好有挫敗感  希望佢能幫忙指導
你重要講 吾會真攪佢(到時點 ) 等佢放心D

甘樣佢幫你就吾系偷食 等佢容易過到心理果關

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-6 21:59 發表 查看引用來源
係,除左飲酒之外,基本上都無咩可能會食到

條女剛開始狼虎之年, ching 放多D時間, 有幾年比您 慢慢享受佢 :smile_40:

I don't know what to say!!!

支持~~

借酒行兇緊係唔好製啦~:smile_34:

爆房啦仲後樓梯

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-12-7 02:29 AM 發表 查看引用來源

姐妹講得好好,好同意依句: 係老闆炒你,點解要報係女人身上,佢對你咁好,係男人就報係男人度,搶佢d生意,而唔係屌人老婆。
同樣地明哥口疏累樓主冇左份工,樓主仲同佢咁frd?
你理能得人啫

其实最紧要气氛,最佳时机就是你生日当晚搞一次生日派对,到时在人多好气氛下她一起喝很容易,喝多两杯之后……哈哈!马到工成!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆