上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.4k

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 11:22 PM 發表 查看引用來源

係呀!
當然如果佢床上功夫好掂就更加好!

世事無甘完美
只怪男人殘得太快

唔keep真係好易老
男女都係

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2014-7-25 11:22 PM 發表 查看引用來源
一齊過..有時想搵返拍拖既激情既...
講真...我自己都係得十零分鍾貨仔...
如果到位插正果點...同埋前奏夠都夠皮
我之前同的SP搞..佢地都夠皮
但回氣就唔夠快...至多搞多次就真係累到爆....
都唔係十八廿二果陣時 ...
所以男人就好似年紀大差d, 女人反而係十零廿歲搞野嘅時候多數係訓喺度比條仔搞,佢叫你做咩咪咩囉,到左30幾就唔會淨係訓喺度任你搞,會搞番個男人轉頭,咩post都識玩!

引用:
原帖由 blacktone 於 2014-7-25 11:26 PM 發表 查看引用來源

世事無甘完美
只怪男人殘得太快

唔keep真係好易老
男女都係
男人唔係殘得快..只係年紀大..體力無以前咁好...
加上以前用多左..依家咪唔夠貨..
So依家我個個星期都會去做運動:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 11:27 PM 發表 查看引用來源

所以男人就好似年紀大差d, 女人反而係十零廿歲搞野嘅時候多數係訓喺度比條仔搞,佢叫你做咩咪咩囉,到左30幾就唔會淨係訓喺度任你搞,會搞番個男人轉頭,咩post都識玩!

http://n2.hk/ ...
搞到我心郁郁..想同你玩....同你試下咩pose最好玩....我鍾意女上男下..:smile_o01::smile_o01:

為出野都好,都要諗下你,如果連假意都冇...學你話齋係度搵師兄好過

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 11:27 PM 發表 查看引用來源

http://n2.hk/ ...
呢個就係點解咁多男人中意食人妻嘅原因啦,哈哈

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 05:39 PM 發表 查看引用來源
.html

係咪咁share條link呀?

身材幾fit喎:smile_o12:

你好高架:smile_41:

次次都參與唔到討論添

引用:
原帖由 alanchan2077 於 2014-7-25 11:32 PM 發表 查看引用來源

身材幾fit喎:smile_o12:

你好高架:smile_41:
5尺6算唔算高?

引用:
原帖由 格雷大人 於 2014-7-25 11:34 PM 發表 查看引用來源
次次都參與唔到討論添

唔好意思,唔記得等埋你添!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆