上一頁下一頁
發新話題

***我同SL呢一個月的荒淫生活***相198#,346#,401#,543#(潮吹step & tips: 543#)

收藏  |  訂閱
783  399.4k

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 03:05 AM 發表 查看引用來源
粒安眠藥食半粒就迷足半晚,11點訓到而家

咁同無食無分別wor:smile_13:迷得4個鍾..

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 03:05 AM 發表 查看引用來源
粒安眠藥食半粒就迷足半晚,11點訓到而家

我訓吾到....

閃入

引用:
原帖由 Siumolu 於 2014-5-21 03:07 AM 發表 查看引用來源
咁同無食無分別wor:smile_13:迷得4個鍾..
半粒就迷4個中,一粒咪可以迷8個中囉...haha

Cherry  你3點幾起身之後就冇再訓??

引用:
原帖由 mncy 於 2014-5-21 12:32 AM 發表 查看引用來源

好怕無端端 send 相嚟
有啲仲周圍都係精
我接受唔到

我都接受唔到~佢地遲早比人玩死

引用:
原帖由 krreey 於 2014-5-21 03:10 AM 發表 查看引用來源

我訓吾到....
學我食粒藥就好好訓~迷迷下~

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2014-5-21 07:37 AM 發表 查看引用來源
Cherry  你3點幾起身之後就冇再訓??

無喇~剛剛落左街跑完步,跑左半個中,落雨WTF

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 07:43 AM 發表 查看引用來源

無喇~剛剛落左街跑完步,跑左半個中,落雨WTF
跑完喇?
落左樓我先醒起我冇帶遮返工-_-

放棄了

訓左一陣,我就同佢入左去一齊沖涼
佢好細心較好水,暖暖地,我地先至一齊沖
我拎住花曬由心口開始沖,茶左少少沐浴露,再同佢刷背
佢成日間唔中望下我奸笑,都唔知笑D咩,搞到我都好唔好意思傻笑,繼續DUP低頭同佢洗JJ
輕輕反開左包皮,洗下入便,同埋中間射精果個位
之後蹲低左含左陣,但佢無扯到,邊有咁快起到機

沖完涼,佢用佢強勁的臂彎公主抱左我出去,拋左我去張床
我地又一齊番左上張床攤屍,一齊傾下計都幾開心
我見大家都回完氣,我伸左隻手入個袋,拎左個震蛋出黎(平時我出街都會放入袋,習慣黎
我隔住底底玩蛋蛋,佢就望住我玩但都未起機
我見佢未起機,我就含醒弟弟
我地今次望住鏡,狗仔插,我抬高頭係鏡入便望住佢,佢都望住我比佢插緊果個淫樣
大家都好ENJOY好滿足,之後突然之間............

***下篇繼續***

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆