上一頁下一頁
發新話題

(第一次寫)除夕夜真空上陣 +相p.2, p.11,p.21 新文p.17,23

收藏  |  訂閱
371  160.0k

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-1-9 10:27 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05:  我都想有你咁玩得既女朋友
我諗我仲大食過男友 佢嫌我煩!

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-9 11:43 PM 發表 查看引用來源

身在福中不知福

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-9 11:43 PM 發表 查看引用來源

需索過度

引用:

HA!大食女!HAHA
咁你可以搵師兄幫下你

我就唔會搵人幫拖嫁啦 傾下計都得既
本身諗到點同佢玩 打算聽日開戰
點知佢話呢幾日都唔想搞住 我即刻當堂冇mood啦!
大家都知我係怕醜女><面皮好薄 我鼓起勇氣同佢講都食檸檬……係樣衰左少少既

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-10 12:04 AM 發表 查看引用來源
我就唔會搵人幫拖嫁啦 傾下計都得既
本身諗到點同佢玩 打算聽日開戰
點知佢話呢幾日都唔想搞住 我即刻當堂冇mood啦!
大家都知我係怕醜女>
HA!我都係講下姐!^___^ 你得閒分享俾我地聽都夠架啦!

你上次同佢幾時搞左呀? 咁都拒絕你....真係衰!
你係唔係要著索D引下佢先得呢

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2014-1-10 12:06 AM 發表 查看引用來源

HA!我都係講下姐!^___^ 你得閒分享俾我地聽都夠架啦!

你上次同佢幾時搞左呀? 咁都拒絕你....真係衰!
你係唔係要著索D引下佢先得呢
31號晚搞左兩次 6號係後樓梯搞左一次……
諗落可能又chur得佢太盡既 所以都係算啦 。
雖然諗到點玩想快啲進行 不過宜家都冇mood 都係遲一排先算啦>^<

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

雖然諗到點玩想快啲進行 不過宜家都冇mood 都係遲一排先算啦>^<

@@ 原來你都鐘意係後樓梯既!但樓梯多數要女上OR後推

你都係唔好咁急啦!諗下下次著咩引到佢又可以連續搞幾次啦!(COSPLAY LIKE唔LIKE)

引用:
原帖由 ssstephanieBB 於 2014-1-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

比佢搞到冇哂MOOD啦一定.....

回覆 287# 的帖子

最僅要有性趣:smile_o12: :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆