上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.1k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 05:21 PM 發表 查看引用來源

who is白馬王子???
你記唔記得之前有個節目叫剩女愛作戰?
入面有個中女就係成日等佢果個mr right
佢個白馬王子:smile_30:
你頭先咁講,我就諗起了

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-1 05:24 PM 發表 查看引用來源

你記唔記得之前有個節目叫剩女愛作戰?
入面有個中女就係成日等佢果個mr right
佢個白馬王子:smile_30:
你頭先咁講,我就諗起了
係咪果個有啲錢又高學歷但自己又成三,四十歲果個天真老少女

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 05:26 PM 發表 查看引用來源

係呀係呀
要搵真命天子呀嘛

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-1 05:29 PM 發表 查看引用來源

係呀係呀
要搵真命天子呀嘛
我好同意果個富貴媒人婆同佢講,話佢唔面對現實,佢自己三,四十,係都要搵番啲同佢差不多年紀,唔接受大佢十幾廿年個啲,個媒人婆同佢講,同佢差不多年紀個啲男人,人家會要求啲十八,廿二的青春少女,點會有男人黎相睇話搵番啲同年紀,人家梗係揀青春少女,所以女人同男人的角度永遠唔同,好似個剩女睇唔開,係到緣木求魚,女人青春無得等,再等下去,就係明日黃花

呢個世界邊有咁多真命天子吖仲係到睇黎姊妹啲愛情小說

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 05:38 PM 發表 查看引用來源

我好同意果個富貴媒人婆同佢講,話佢唔面對現實,佢自己三,四十,係都要搵番啲同佢差不多年紀,唔接受大佢十幾廿年個啲,個媒人婆同佢講,同佢差不多年紀個啲男人,人家會要求啲十八,廿二的青春 ...
果個我都有睇,其實女人同男人真係好唔同既生物,女人會諗好多天馬行空既野出黎,會幻想,當幻想左好耐之後就會諗到變成事實

女人既年齡會愈黎愈大,跟住就會愈黎愈無本錢:smile_19:
好似a小姐咁,其實我覺得佢都幾唔識珍惜,太輕易就講分手
無果陣又恨有,到有果陣又咁樣
心態有時真係.........唉........:smile_35:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-1 05:45 PM 發表 查看引用來源

果個我都有睇,其實女人同男人真係好唔同既生物,女人會諗好多天馬行空既野出黎,會幻想,當幻想左好耐之後就會諗到變成事實

女人既年齡會愈黎愈大,跟住就會愈黎愈無本錢:smile_19:
好似a小姐咁,其實我覺得佢都 ...
a小姐都無計o既佢自己玩死自己,

我以前有份工有個男同事仲好笑,幾十歲人無拍過拖,見到女人就一句說話都講唔出,有次佢話睇中一個女仔,我問佢有無問佢攞電話,佢話無吖,問佢佢都唔會俾架啦,咁我又問佢,咁你有無俾你電話號碼佢吖,佢又話,無呀,我俾佢佢都唔會打俾我啦,我當場激死,亦明白佢呢種人無得救

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 05:57 PM 發表 查看引用來源

a小姐都無計o既佢自己玩死自己,

我以前有份工有個男同事仲好笑,幾十歲人無拍過拖,見到女人就一句說話都講唔出,有次佢話睇中一個女仔,我問佢有無問佢攞電話,佢話無吖,問佢佢都唔會俾架啦,咁我又問 ...
我都係果句,火機著唔著,行去tak下就知

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-1 06:22 PM 發表 查看引用來源

我都係果句,火機著唔著,行去tak下就知
對住有啲人唔撻都知會著:smile_30:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 06:29 PM 發表 查看引用來源

對住有啲人唔撻都知會著:smile_30:
咩人咁野火?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 05:26 PM 發表 查看引用來源

wakakakaka,講得好貼切

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆