上一頁下一頁
發新話題

打麻將打到床上

收藏  |  訂閱
1.3k  176.6k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-3-12 09:32 AM 發表 查看引用來源佢指開 post 的 jenny 咋 :smile_30:
好難明呀你地講d嘢:smile_45:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-3-12 09:32 AM 發表 查看引用來源佢指開 post 的 jenny 咋 :smile_30:
哦…我冇養過狗,唔識啲狗表達乜嘢架嘛:smile_30::smile_30:
隻狗真係勤力,咁早起身幫主人奶西
不過我想講,珍妮媽知道自己俾人踢爆用假相架啦!你唔洗廢心啦!專心奶西啦!

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2013-3-12 09:37 AM 發表 查看引用來源
哦…我冇養過狗,唔識啲狗表達乜嘢架嘛:smile_30::smile_30:
不過我想講,珍妮媽知道自己俾人踢爆用假相架啦!你唔洗廢心啦!專心奶西啦!
...
搞到好似我好明人地表達咩?頂。。。
定多我係獅子狗,一定唔係狼狗或死狗。

不過真係無人咁笨兩邊傾計又兩邊打報告。應該話,就算路過,無必要多事。
做勸交往往隨時打得仲金過對戰雙方。

真係無得救

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2013-3-12 09:47 AM 發表 查看引用來源搞到好似我好明人地表達咩?頂。。。定多我係獅子狗,一定唔係狼狗或死狗。不過真係無人咁笨兩邊傾計又兩邊打報告。應該話,就算路過,無必要多事。做勸交往往隨時打得仲金過對戰雙方。真係無得救
占總你唔係狗,我以為你養過狗,知啲狗表達乜嘢咋!:smile_30:
呢條狗都白撚痴,想食兩家茶禮?食屎就有你份!!:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-3-12 08:47 AM 發表 查看引用來源珍妮姐,睇來您同絲打都幾大仇口,吹水大本營1694, p36, 537樓。
隔左成晚先覆得咁少野,
你呢個fans好唔稱職喎

引用:
原帖由 dada__pig 於 12-3-2013 09:56 AM 發表 查看引用來源
隔左成晚先覆得咁少野,
你呢個fans好唔稱職喎

打打,早晨!

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2013-3-12 09:37 AM 發表 查看引用來源
...
比比!呢隻好明顯百家犬嚟!義無反顧咁維護佢啲主人!可以比美神犬拉西,我哋大聲啲講”拉西好,好拉西”!所以我決定尊稱佢2代拉西!”2拉西”

引用:
原帖由 bcm 於 2013-3-12 09:34 AM 發表 查看引用來源
好難明呀你地講d嘢:smile_45:

b豬!係On99咁Re咗比比!

引用:
原帖由 3mid 於 2013-3-12 10:09 AM 發表 查看引用來源比比!呢隻好明顯百家犬嚟!義無反顧咁維護佢啲主人!可以比美神犬拉西,我哋大聲啲講”拉西好,好拉西”!所以我決定尊稱佢2代拉西!”2拉西”
拉西好!好拉西!:smile_38::smile_38:
3m哥真勁,咁都俾你諗到:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2013-3-12 09:53 AM 發表 查看引用來源
占總你唔係狗,我以為你養過狗,知啲狗表達乜嘢咋!:smile_30:
呢條狗都白撚痴,想食兩家茶禮?食屎就有你份!!:smile_30::smile_30:

食屎小事喇!可能轉咗口味食_屎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆