上一頁下一頁
發新話題

同哥哥的親身經歷-3-p.1 p.8 p.19

收藏  |  訂閱
360  97.5k

心心
引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-7 01:16 AM 發表 查看引用來源
見你地甘錫baby,,,又幫我推poz~
等我送d相相你地睇住先喇=]
身材吾多好...勿踩xd
經過好心既bro教我po之後,,終於ok;)
http://i1305.photobucket.com/albums/s544/katherine_liu/20e93340-c1b8-45e6-94f7-4986210 ...

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-7 01:16 AM 發表 查看引用來源見你地甘錫baby,,,又幫我推poz~等我送d相相你地睇住先喇=]身材吾多好...勿踩xd經過好心既bro教我po之後,,終於ok;)http://i1305.photobucket.com/albums/s544/katherine_liu/20e93340-c1b8-45e6-94f7-4986210 ...
可惜我睇5到Y:smile_o03:

part3......
接著他又開始搓波波喇.....搓左一陣巨鳥要進攻妹妹度喇~~幫哥哥帶左domdom後,
鳥頭進入的同時,我同哥哥都呀呀一聲~~男上女下之後..哥哥開始抽插,,呀....呀.....好正~
舌頭又吾聽話,,奶我波波~呀....好正丫'哥哥...插入d~好舒服喔!!然後換左女上男下,,呀
一聲之後又開始抽插.....哥哥愈插愈快,我愈來愈high喇~~呀....呀.....呀,,好爽丫"
哥:妹你好窄.好正!
我:哥哥你都好正,,好西利~
哥:舒吾舒服?(好溫柔問)
我:我想再high d~~
話口味完哥哥又一下快一下慢甘餵飽我.....一路打車輪一路插~好多水丫"
之後轉左狗仔式(我最愛),,呀.....我頂吾順喇~好正丫 哥哥快d~~好d~~
哥哥真系好似著魔了,,瘋了,,狂抽插~但我快不得了......終於射了'
抖左一陣,,哥哥仲幫我奶汁汁.....好體貼,,仲拖我去廁所沖涼,
然後就攬住我訓教!!!(完)

正,好正

支持左先
終於都插左入去 :smile_47:
引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-7 02:02 AM 發表 查看引用來源
part3......
接著他又開始搓波波喇.....搓左一陣巨鳥要進攻妹妹度喇~~幫哥哥帶左domdom後,
鳥頭進入的同時,我同哥哥都呀呀一聲~~男上女下之後..哥哥開始抽插,,呀....呀.....好正~
舌頭又吾聽話,,奶我波波~呀....好 ...

你都有功勞嫁,,抵錫xdd
:smile_o09::smile_o09:
引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2013-3-7 01:24 AM 發表 查看引用來源
>

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-7 02:04 AM 發表 查看引用來源
你都有功勞嫁,,抵錫xdd
:smile_o09::smile_o09:
唔知仲有冇呢:smile_47:

引用:
原帖由 sex_baby1992 於 2013-3-7 02:02 AM 發表 查看引用來源part3......接著他又開始搓波波喇.....搓左一陣巨鳥要進攻妹妹度喇~~幫哥哥帶左domdom後,鳥頭進入的同時,我同哥哥都呀呀一聲~~男上女下之後..哥哥開始抽插,,呀....呀.....好正~舌頭又吾聽話,,奶我波波~呀....好 ...
好正丫推多D先,可惜睇5到34c美乳:')

一齊訓咪晚晚都有野食喔

thanks c sis
引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2013-3-7 01:25 AM 發表 查看引用來源

wow~sexy heart~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆