上一頁下一頁
發新話題

真的有可以比老婆同其他人上床的男人嗎?

收藏  |  訂閱
883  278.5k

嘩!聽到都覺得好玩!可惜………:smile_39:

引用:
原帖由 shortboy1 於 2012-10-3 09:02 PM 發表 查看引用來源嘩!聽到都覺得好玩!可惜………:smile_39:
可惜咩?

諗都覺得刺激,真係想試吓2男同時進入既滋味係點!

引用:
原帖由 水長流338 於 2012-10-3 10:12 PM 發表 查看引用來源諗都覺得刺激,真係想試吓2男同時進入既滋味係點!
你真係想試?

回覆283 #的帖子

想試?一齊丫

我都想我老婆係咁

成日都齋噏!

引用:
原帖由 jasonchan1688 於 2012-10-2 07:30 PM 發表 查看引用來源

我認同你AR
玩都唔好熟人,大家唔係同一個網絡,
不論relax 或者 安心感,你地都會提升
而且個個人唔識你地D 朋友,安全感大好多
個次睇老婆同人做吾係事先安排。因為我地兩公婆有段時間基本無講野,無做愛。跟住佢係大陸廠識左個男人。我初知道吾覺嬲反而覺得興奮。之後個男人開始煩,成日吾比佢返黎HK,甘我就上去揾佢傾。傾完後就準備返HK,但個男人竟然提出3P,因我老婆同佢講我鐘意睇佢同人做。
先講呢個男人,肥肥地,我老婆話佢條野好粗,搞到佢由吾多鐘意做愛變日日都想做,而我因太長搞到佢吾多舒服。
之後我地去酒店,原本話3P但個男人突然縮沙話吾好就走左。甘我維有同老婆做,但做做下老婆話想叫個男人返黎,我同意左。佢就打去叫佢返。跟住我地熄晒燈同分床瞓,因酒店房有兩張床。
到個男人黎到,我就扮瞓,我老婆開門俾佢。跟住佢地開始做,房內面有外面射入黎既微光,睇到老婆好似另一個人,變得好淫,不斷換姿勢做,做做下又幫佢含。可能我係度關係,佢地做左好耐個男人都出吾到,之後佢地休息,我老婆就過來我張床瞓,我當時好興奮,一野就插入去。原來女人被人插過下面係吾同D,闊左但好暖,而且好多水,但因太興奮我好快就射。之後我同老婆一齊瞓到第朝,但我地吾再做,始終第一次三個人有D拘謹。但之後就無機會再3P。不過呢次之後老婆都有同另外兩個男人做過。佢每次都有同我講,我聽完就好興奮跟住就會同佢做愛。
其實甘做反而令我地兩個感情好左。

引用:
原帖由 strep 於 2012-10-3 01:45 PM 發表 查看引用來源
我都係咁話
其實性同愛好應該係分開
性就好似係一對一打壁球咁
要互相去配合黎做既運動黎
可惜另一半唔係咁諗
自已只好出去做運動啦:smile_39:

同意,我嘅諗法:
性係無限,愛係唯一。

引用:
原帖由 Racgafon 於 2012-10-4 01:31 AM 發表 查看引用來源

個次睇老婆同人做吾係事先安排。因為我地兩公婆有段時間基本無講野,無做愛。跟住佢係大陸廠識左個男人。我初知道吾覺嬲反而覺得興奮。之後個男人開始煩,成日吾比佢返黎HK,甘我就上去揾佢傾。傾完後就準備 ...
真係加!我同老婆越來越恩愛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆