上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  67.2k

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 12:28 AM 發表 [img]https://www.188channel.com/images/common/back.gif[/
]

這隻紅衣小豬....>
係飛天豬..由月球派黎保護同愛護你的....

引用:
原帖由 likesl 於 2011-10-3 12:13 AM 發表 查看引用來源

淫j 姣 P...新組合名..
係咪好掂呢或者姣J...淫P都可以
特務姣J....

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 12:25 AM 發表 查看引用來源
phoebe..別給我影響到妳呢....妳現在是需要一個錫妳,愛妳的男生...
我不同妳...我心理生理各方面都受到感情道路,婚姻..遇到的各種事情影響而變了質,是沒藥可救的,
我真的不希望妳,或其他觀看我文章的朋友受到我這畸 ...
P 姐,唔好成日咁講啦,沒有什麼變質的............你還是值得我地愛護的

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 12:25 AM 發表 查看引用來源
phoebe..別給我影響到妳呢....妳現在是需要一個錫妳,愛妳的男生...
我不同妳...我心理生理各方面都受到感情道路,婚姻..遇到的各種事情影響而變了質,是沒藥可救的,
我真的不希望妳,或其他觀看我文章的朋友受到我這畸 ...
my dear....don't worry:smile_o09:
我明白自己需要既乜野....亦都明白咩係對錯....呢度既所有野唔會影響到我甚麼思維
因為我明白網上世界既野just for fun:smile_o01:

anyway.....love you...kiss you and best wishes

回覆 46# 的帖子

剛剛先睇完你篇文章,真係覺得你淫蕩得好正 ... 讚!
如果有幸認識你真是不錯!

精采~~~~~~~

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 12:31 AM 發表 查看引用來源
係咪好掂呢或者姣J...淫P都可以
特務姣J....
哈哈,特務姣j 之 極樂淫P

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-3 12:32 AM 發表 查看引用來源

my dear....don't worry:smile_o09:
我明白自己需要既乜野....亦都明白咩係對錯....呢度既所有野唔會影響到我甚麼思維
因為我明白網上世界既野just for fun:smile_o01:
希望你真的沒有這種煩惱吧!

引用:
原帖由 keith0496 於 2011-10-3 12:30 AM 發表 查看引用來源
家姐真係識為人著想~~
但你又有冇為自己諗過呢~~
不過每人有每人唔同既一套生活方式~~
所以都唔可以你話你岩定錯.....
不過我唔認同你說自己無藥可救
傻佬....不知說什麼..給你一個抱

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-3 12:32 AM 發表 查看引用來源

anyway.....love you...kiss you and ...
咁你濕左未呀... ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆