上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.5k

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-14 12:10 PM 發表 查看引用來源

霧水情緣就有:smile_27:
點霧水法先?講黎聽下啦,肯定有好多人想知袈,有無人想聽丫?:smile_o10: :smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-14 02:22 PM 發表 查看引用來源

點霧水法先?講黎聽下啦,肯定有好多人想知袈,有無人想聽丫?:smile_o10: :smile_o05:
無咩特別0既,都係一係溝唔成,或者只係hi-bye fd咁解:smile_43:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2011-2-14 02:32 PM 發表 查看引用來源

無咩特別0既,都係一係溝唔成,或者只係hi-bye fd咁解:smile_43:
下?乜就係咁喳?無d勁d激d既咩?我就試過一次係hall好激,著住超性感背心短褲仔加人字拖,本來諗住去個校草間房殊問佢惹既,一入到去原來佢同個friend係到睇緊四仔,我走唔到,比佢一惹捉住,佢打籃球,好高大,我唔夠力同佢鬥,仲加埋佢個friend..............:smile_o14: 當時好驚,最後,比佢地一個係前插,一個係後插,兩條佢砲一前一後咁直頭令我想死咁濟,直程feel到佢地兩個巨頭係下面互頂,好似鬥下邊個可以頂穿我就贏咁囉,當時唔識得旭,好無助,唔知點算咁,兩個惹見到我咁樣,唔理三七廿一死命衝,嗚嗚嗚...........:smile_o03: 好衰袈...........最後緊係前後都比佢地搞到滿晒佢地d惹啦......:smile_o03: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-14 03:32 PM 發表 查看引用來源

下?乜就係咁喳?無d勁d激d既咩?我就試過一次係hall好激,著住超性感背心短褲仔加人字拖,本來諗住去個校草間房殊問佢惹既,一入到去原來佢同個friend係到睇緊四仔,我走唔到,比佢一惹捉住,佢打籃球,好高大, ...
妳就最想啦....

引用:
原帖由 醉爆 於 2011-2-14 03:37 PM 發表 查看引用來源

妳就最想啦....
做乜喎,人地比逼袈..............:smile_o05: :') :') :')

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-14 03:32 PM 發表 查看引用來源

下?乜就係咁喳?無d勁d激d既咩?我就試過一次係hall好激,著住超性感背心短褲仔加人字拖,本來諗住去個校草間房殊問佢惹既,一入到去原來佢同個friend係到睇緊四仔,我走唔到,比佢一惹捉住,佢打籃球,好高大, ...
咁嚴重?oh no,你有無俾人插親呀:smile_o09:

wow
ricky, looks like ur still so fit wo~~:smile_o06: :smile_o06:
sexy sis, u always get fuxked by people suddenly cause ur sexy body ^^:smile_o16:

thx for sharing and support it so much

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-14 06:03 PM 發表 查看引用來源
wow
ricky, looks like ur still so fit wo~~:smile_o06: :smile_o06:
sexy sis, u always get fuxked by people suddenly cause ur sexy body ^^:smile_o16:
咩嗟,無阿無阿,邊有成日比人小喎.............就算同我honey都唔係次次比佢插袈,有時用口用手用波gap用腳趾用xxxxx囉,喜喜喜........開心死佢袈,佢就最鍾意口爆我,話我個咀仔吸到佢好鬼死舒服喎.........哈,衰到死又曳.......:smile_o05::smile_o12:

拿,lowBBling,教下你喇,下面唔可以成日比人插袈,咪一間插得多會鬆晒就死囉,無男人要你,學我咁用渾身體每一個地方去取悅你既男人先襟玩袈,知無?:smile_o05::smile_o12::smile_o12::smile_o12::smile_o07:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-14 11:25 PM 發表 查看引用來源

咩嗟,無阿無阿,邊有
成日比人小喎.............就算同我honey都唔係次次比佢插袈,有時用口用手用波gap用腳趾用xxxxx囉,喜喜喜........開心死佢袈,佢就最鍾意口爆我,話我個咀仔吸到佢好鬼死舒服喎.........哈 ...
what did you do on the valentine's day?? any report??!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆