上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.7k

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 01:59 PM 發表 查看引用來源

原來你同我有同一嗜好
我超愛俾男人佔有或者征服個種感覺...
好正~~好幸福~~

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 02:01 PM 發表 查看引用來源

好正...高大靚仔夠大男人....
好羨慕蘋果丫~~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 02:25 PM 發表 查看引用來源

好正~~好幸福~~
你有被被虐待狂?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 02:28 PM 發表 查看引用來源

你有被被虐待狂?
唔可以咁講囉~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 02:29 PM 發表 查看引用來源

唔可以咁講囉~~
咁就係有被佔有狂… 做你男人都幾好喎…

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 02:25 PM 發表 查看引用來源

好正~~好幸福~~
咁.....我進入你到先:smile_47:

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 09:33 AM 發表 查看引用來源
星期三晚同老闆食飯  又食日本野
佢好識嘆  開左支白酒黎飲  佢講左好多關於佢既野
飲完一支又飲紅酒  飲到我都wingwing地
佢一早就book好酒店  佢仲問我係咪好支力  支力就去睏陣  最好係去睏啦
上到房  邊睇電 ...
嘩,好正,我勁鐘意有d暴力feel既做愛招式,
最鐘意男友大大力插爆我:smile_40: 下次你試下同日本仔玩蒙眼,
包無介紹錯

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-28 03:08 PM 發表 查看引用來源

嘩,好正,我勁鐘意有d暴力feel既做愛招式,
最鐘意男友大大力插爆我:smile_40: 下次你試下同日本仔玩蒙眼,
包無介紹錯
我最愛~~~:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 03:15 PM 發表 查看引用來源

我最愛~~~:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
幾時試吓吖~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-28 03:15 PM 發表 查看引用來源

真係好正架,你根本對方唔知下一步係點,你自然會覺得好刺激........
有次豬公蒙左我對眼,同我玩狗帶,再影video,事後睇返我個樣同平時完全唔同架~~~
勁淫..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆