上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.0k

我d消費力放哂系Sz同cp了*_*

變左窮鬼^_^
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-25 11:58 AM 發表 查看引用來源

減左通脹變相矛加過~消費力矛增加:smile_45:  

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-25 11:55 AM 發表 查看引用來源
你bb几時返老家過年呀,你二寶返哂去,你咪要悶几個星期

我這几星期都去多左,生活實在太苦悶

佢應該今個星期返去~乳牛就未知~如果佢地吾係度~我會試新的~:smile_38:

你最近矛沉船目標嗎:smile_41:

你應該幾需要感情寄託架喎:smile_44:

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-25 11:55 AM 發表 查看引用來源
你bb几時返老家過年呀,你二寶返哂去,你咪要悶几個星期

我這几星期都去多左,生活實在太苦悶

我都係呀~依家吾上去都吾知去邊度玩:smile_27:

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-25 11:59 AM 發表 查看引用來源
龍e你公司加幾多呀,睇怕我地要系stock market 努力點,抗衡一下人仔升值同cp加價了,haha

我地四月先會公佈~股票吾易賺錢架~不要孤注一擲二三線股呀~盡量少沾衍生工具~我今年重點推介1157重聯重科:smile_44:

Dr 真系Dr
我同你都系理智派,比較難沉,不過最近見兩個也不錯,可惜年紀太少
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-25 12:03 PM 發表 查看引用來源

佢應該今個星期返去~乳牛就未知~如果佢地吾係度~我會試新的~:smile_38:

你最近矛沉船目標嗎:smile_41:

你應該幾需要感情寄託架喎:smile_44:   

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-25 12:01 PM 發表 查看引用來源
我d消費力放哂系Sz同cp了*_*

變左窮鬼^_^

要懂得理財~玩樂之餘都要存點錢呀:smile_38:

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-25 12:10 PM 發表 查看引用來源
Dr 真系Dr
我同你都系理智派,比較難沉,不過最近見兩個也不錯,可惜年紀太少

我也是好理智 :smile_44:

我唔買炒股的,一般都系買大隻野,同有profit冇debt嘅公司,所以我賺得比人慢,不過買得安心丫麻
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-25 12:08 PM 發表 查看引用來源

我地四月先會公佈~股票吾易賺錢架~不要孤注一擲二三線股呀~盡量少沾衍生工具~我今年重點推介1157重聯重科:smile_44:  

引用:
原帖由 Campenella 於 2011-1-25 12:10 PM 發表 查看引用來源
Dr 真系Dr

我已經改名為新手~不要叫我醫生好嗎:smile_27:

年紀太少係一個問題~大家思想目標不一致~人係每個階段想的事同物也不同~所以年紀太大差距係溝通方面會帶來一種障礙~若然大家追求的事物不一樣~能夠長期走在一起的機率相對低:smile_38:

大隊長玩得離個心都記掛住家里的抱抱,很好呀,間唔中去飲下balance 下生活都系好事
引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-25 12:11 PM 發表 查看引用來源

我也是好理智 :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆