上一頁下一頁
發新話題

真係好火,但真係笑左囉

收藏  |  訂閱
363  28.2k

引用:
原帖由 還記得嗎 於 2010-12-26 07:49 PM 發表 查看引用來源
這個問題...有D難答...你係問我有冇偷食...定係佢先XD
你地2個都係
其實我偷食原因係因為對方滿足唔到我先去偷食的

引用:
原帖由 老千Kahwa 於 2010-12-26 07:55 PM 發表 查看引用來源

你地2個都係
佢我估沒有吧....我自己就這半年內有啦...原因就正如你所說的吧...同埋可能係日子久了...有點悶吧...都係果句...但我的另一半只有她一人

引用:
原帖由 老千Kahwa 於 2010-12-26 07:42 PM 發表 查看引用來源

你一年食幾多次外賣(偷食~我的專有名詞)的
之前?現在?我冇計過呀,你呢?

引用:
原帖由 還記得嗎 於 2010-12-26 07:48 PM 發表 查看引用來源
哈哈....我都係比較懶果個XD:smile_o10:
間中先會主動下XD
結左婚就會咩都調番轉
佢而家間唔中放假都肯主動
仲好識揀日子
揀連放幾日假期先來做,一做就用左1個晚上+第2日下就先訓攪休息
平時收工就好早訓,用來儲彈藥

引用:
原帖由 老千Kahwa 於 2010-12-26 07:55 PM 發表 查看引用來源

你地2個都係
是次數滿足不到你...定係過程滿足不到你丫?

引用:
原帖由 Water_man 於 2010-12-26 08:00 PM 發表 查看引用來源

之前?現在?我冇計過呀,你呢?
我10次都無,加埋上年都係5次
因為我偷食0既partner係比較特別
我鍾意高人
雖然我老
老公都係高人,但唔夠大隻,而且又唔主動,令我無哂果種激情同狂野0既感覺

引用:
原帖由 老千Kahwa 於 2010-12-26 08:01 PM 發表 查看引用來源

結左婚就會咩都調番轉
佢而家間唔中放假都肯主動
仲好識揀日子
揀連放幾日假期先來做,一做就用左1個晚上+第2日下就先訓攪休息
平時收工就好早訓,用來儲彈藥
如果女友是1-5晚來我家...多數都係佢去主動...如果第2天是放假..便我努力一下XD同你差唔多都係第二日下午先有別的活動了XD:smile_o05:

引用:
原帖由 老千Kahwa 於 2010-12-26 07:46 PM 發表 查看引用來源

多數等佢地訓哂/出哂去,先做
同埋我老公好少做主動
因為佢平時正係忙做野,番來已經好累
如果講做,好多時都係我調教番佢:')
雖然我都好鍾意做女皇
但做得多都悶啦
你做完女皇,就做女奴啦!哈哈

引用:
原帖由 還記得嗎 於 2010-12-26 08:01 PM 發表 查看引用來源
是次數滿足不到你...定係過程滿足不到你丫?
是過程吧

引用:
原帖由 老千Kahwa 於 2010-12-26 08:03 PM 發表 查看引用來源

我10次都無,加埋上年都係5次
因為我偷食0既partner係比較特別
我鍾意高人
雖然我老
老公都係高人,但唔夠大隻,而且又唔主動,令我無哂果種激情同狂野0既感覺
有幾老丫....我估你係那種身型比較嬌滴滴的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆