上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.2k

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-28 11:45 PM 發表 查看引用來源

係丫我返黎啦..........呢排係咁病....而家係咁咳...陰公豬:smile_o14:
保重身體

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-28 11:45 PM 發表 查看引用來源

係丫我返黎啦..........呢排係咁病....而家係咁咳...陰公豬:smile_o14:
係唔係感親呀?:smile_o08:

呢排天氣成日轉, 又熱又凍...

妳剛病完要好好保重, 帶多件衫呀!!
同埋如果咳就要戒口喇, 知無??:smile_o10:

引用:
原帖由 siuluntoby 於 2010-11-29 12:06 AM 發表 查看引用來源

係唔係感親呀?:smile_o08:

呢排天氣成日轉, 又熱又凍...

妳剛病完要好好保重, 帶多件衫呀!!
同埋如果咳就要戒口喇, 知無??:smile_o10:
係啦死就死在

本人無辣不歡....唔炸唔食:smile_o14:

咪無戒口....所以咪係咁咳....:smile_o04:

咳到我頭都痛埋....陰公豬:smile_o16:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 12:40 AM 發表 查看引用來源

係啦死就死在

有病就要戒口才會好快d...........

咁多位...我訓啦....你地都早d訓啦:smile_o05:

今晚捉我老公餵下我先:smile_o01:

:smile_o13: 等我出絕蕉咬到條蕉硬到死先:smile_o13:

88:smile_o09:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 12:43 AM 發表 查看引用來源
咁多位...我訓啦....你地都早d訓啦:smile_o05:

:smile_o13: 等我出絕蕉咬到條蕉硬到死先:smile_o13:

88等你咬我條蕉

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 12:40 AM 發表 查看引用來源

係啦死就死在

如果係咁... 妳就唔止係陰公豬喇, 仲係衰豬tim...:smile_o04:

知道自己係咁咳都唔戒口...
仲食辣同炸野!!  真係想咳到嘔血咩?:smile_o16:

咁妳由宜家開始就要乖乖地戒口喇!!
o的辣同炸野就由我幫妳消滅晒佢地啦~~:smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 12:43 AM 發表 查看引用來源

晚安喇, 曵曵豬!!:smile_o07:

引用:
原帖由 siuluntoby 於 2010-11-29 12:55 AM 發表 查看引用來源

如果係咁... 妳就唔止係陰公豬喇, 仲係衰豬tim...:smile_o04:

知道自己係咁咳都唔戒口...
仲食辣同炸野!!  真係想咳到嘔血咩?:smile_o16:

咁妳由宜家開始就要乖乖地戒口喇!!
o的辣同炸野就由我幫妳消滅 ...
我唔制....最多食少D啦...無得食好慘家(>_<)

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-29 07:35 AM 發表 查看引用來源

我唔制....最多食少D啦...無得食好慘家(>_
早晨!等你病好之後才食油炸野吧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆